811 recepten met kersen
125 gr boter 125 gr suiker 125 gr zelfrijzende bloem 130 gr opgelegde kersen 50 gr zwarte chocolade 2 eieren 2 eetlepels melk 2 dl slagroom 12 kersen chocoladedruppels1. meng de bloem, eieren, suiker en gesmolten boter door elkaar.2. voeg de mel... bekijk recept »
450 gr kersen zonder pit 30 gr boter 1,25 dl melk 4 eieren 1 el suiker 1 snufje zout 1/2 kop bloem 1. Voor de kaasvulling:2. • 375 gram roomkaas3. • 1/2 tl vanille-essence4. • 1 tl geraspte citroenschil5. • 3 tl citroensap6. • 1/4 kop basterdsuiker... bekijk recept »
350 g bigarreaukersen 125 g eiwit (4) 150 g poedersuiker 125 g Solo 50 g amandelpoeder 50 g bloem 0.5 vanillestokje 1. Laat de oven voorverwarmen op 210°C. 2. Was en ontpit de kersen. Zeef de bloem, het amandelpoeder en de poedersuiker boven een ... bekijk recept »
100 g Solo 150 g suiker 1 snuifje zout 3 eieren 200 g bloem 2 tl bakpoeder 50 ml melk 1 handjevol kersen 16 g vanillesuikerclass="list--recipeimages">1. Verwarm de oven voor op 170 °C.2. Meng de Solo, de suiker, melk en de vanillesuiker tot een l... bekijk recept »
500 g bloem 90 g poedersuiker 16 g vanillesuiker 125 g Solo 3 eieren 2 kl bakpoeder 250 g ontpitte kersen of kersen op siroop 1. Verwarm de oven voor op 180 °C.2. Meng de Solo, de bloem, het bakpoeder, de suiker, de vanillesuiker en de eieren tot ... bekijk recept »
Cakedeeg: 4 eieren 1 zakje vanillesuiker (16 g) 120 g zwarte chocolade (min. 60 % cacao) 400 g suiker 1 snuifje zout (4 g) 60 g witte bloem 250 g Solo Patisserie Kersensaus: 500 g ontpitte kersen (uit een bokaal) 1 el suiker (15 g) 70 g poedersu... bekijk recept »
Vulling: 400 g volvette roomkaas 400 ml slagroom (min. 30% vet) 200 g poedersuiker 1 el gelatinepoeder (9 g) 125 ml heet water 100 g Solo Patisserie Taartbodem: 2.5 glas fijngemalen koekjes (vb. petit-beurre of zandkoekjes) 40 g poedersuiker 80 g So... bekijk recept »
Vulling: 200 g volvette roomkaas 200 ml slagroom (min. 30 % vet) 100 g poedersuiker 1 el gelatinepoeder (9 g) 125 ml heet water 25 g Solo Patisserie Taartbodem: 2 glazen fijngemalen koekjes (vb. petit-beurre of zandkoekjes) 40 g glas poedersuiker 80... bekijk recept »
Vulling: 200 g volvette roomkaas 200 ml slagroom (min. 30 % vet) 100 g poedersuiker 1 el gelatinepoeder (9 g) 125 ml heet water 25 g Solo Patisserie Taartbodem: 2 glazen fijngemalen koekjes (vb. petit-beurre of zandkoekjes) 40 g poedersuiker 80 g So... bekijk recept »
Taartdeeg: 300 g witte bloem 2 eieren 5 g bakpoeder 100 g poedersuiker 250 g Solo Patisserie Kersensaus: 500 g ontpitte kersen (uit een bokaal) 50 g kristalsuiker 1 el Maïzena 1 metaal muffinbakvorm - voor 12 cupcakes huishoudfolieclass="list--re... bekijk recept »