Recepten met kersen

811 recepten met kersen

Kersen

Kersen

chocolade en kersen cupcakes

125 gr boter 125 gr suiker 125 gr zelfrijzende bloem 130 gr opgelegde kersen 50 gr zwarte chocolade 2 eieren 2 eetlepels melk 2 dl slagroom 12 kersen chocoladedruppels1. meng de bloem, eieren, suiker en gesmolten boter door elkaar.2. voeg de mel... bekijk recept »

Pannenkoeken met kersen en roomkaas

450 gr kersen zonder pit 30 gr boter 1,25 dl melk 4 eieren 1 el suiker 1 snufje zout 1/2 kop bloem 1. Voor de kaasvulling:2. • 375 gram roomkaas3. • 1/2 tl vanille-essence4. • 1 tl geraspte citroenschil5. • 3 tl citroensap6. • 1/4 kop basterdsuiker... bekijk recept »

Financiers met kersen

350 g bigarreaukersen 125 g eiwit (4) 150 g poedersuiker 125 g Solo 50 g amandelpoeder 50 g bloem 0.5 vanillestokje 1. Laat de oven voorverwarmen op 210°C. 2. Was en ontpit de kersen. Zeef de bloem, het amandelpoeder en de poedersuiker boven een ... bekijk recept »

Viervierdengebak met kersen

100 g Solo 150 g suiker 1 snuifje zout 3 eieren 200 g bloem 2 tl bakpoeder 50 ml melk 1 handjevol kersen 16 g vanillesuikerclass="list--recipeimages">1. Verwarm de oven voor op 170 °C.2. Meng de Solo, de suiker, melk en de vanillesuiker tot een l... bekijk recept »

Kruimeltaart met kersen

500 g bloem 90 g poedersuiker 16 g vanillesuiker 125 g Solo 3 eieren 2 kl bakpoeder 250 g ontpitte kersen of kersen op siroop 1. Verwarm de oven voor op 180 °C.2. Meng de Solo, de bloem, het bakpoeder, de suiker, de vanillesuiker en de eieren tot ... bekijk recept »

Cupcakes met een hart van kersen

Cakedeeg: 4 eieren 1 zakje vanillesuiker (16 g) 120 g zwarte chocolade (min. 60 % cacao) 400 g suiker 1 snuifje zout (4 g) 60 g witte bloem 250 g Solo Patisserie Kersensaus: 500 g ontpitte kersen (uit een bokaal) 1 el suiker (15 g) 70 g poedersu... bekijk recept »

Koude cheesecake met kersen

Vulling: 400 g volvette roomkaas 400 ml slagroom (min. 30% vet) 200 g poedersuiker 1 el gelatinepoeder (9 g) 125 ml heet water 100 g Solo Patisserie Taartbodem: 2.5 glas fijngemalen koekjes (vb. petit-beurre of zandkoekjes) 40 g poedersuiker 80 g So... bekijk recept »

Koude cheesecake-cupcakes met kersen

Vulling: 200 g volvette roomkaas 200 ml slagroom (min. 30 % vet) 100 g poedersuiker 1 el gelatinepoeder (9 g) 125 ml heet water 25 g Solo Patisserie Taartbodem: 2 glazen fijngemalen koekjes (vb. petit-beurre of zandkoekjes) 40 g glas poedersuiker 80... bekijk recept »

Koude cheesecake-glaasjes met kersen

Vulling: 200 g volvette roomkaas 200 ml slagroom (min. 30 % vet) 100 g poedersuiker 1 el gelatinepoeder (9 g) 125 ml heet water 25 g Solo Patisserie Taartbodem: 2 glazen fijngemalen koekjes (vb. petit-beurre of zandkoekjes) 40 g poedersuiker 80 g So... bekijk recept »

Geruite cupcakes met kersen

Taartdeeg: 300 g witte bloem 2 eieren 5 g bakpoeder 100 g poedersuiker 250 g Solo Patisserie Kersensaus: 500 g ontpitte kersen (uit een bokaal) 50 g kristalsuiker 1 el Maïzena 1 metaal muffinbakvorm - voor 12 cupcakes huishoudfolieclass="list--re... bekijk recept »

Pagina 27 van 82