811 recepten met kersen
250 gram pure chocolade - 125 gram zachte boter - 50 gram amandelen - 3 eieren - 125 gram bruine basterdsuiker - 80 gram zelfrijzend bakmeel - 1 dl water - 150 gram suiker - scheutje kirch - 1 grote pot kersen - 1/2 liter slagroom - chocoladestukjes ... bekijk recept »
? pak witbroodmix 2 eetlepels boter 1 kg kersen ? liter melk 75 gram suiker 1 vanillestokje 2 eierdooiers 25 gram maizena 60 gram suiker 1 theelepel kaneel ? liter slagroom Doe de broodmix met de boter en 1? dl water in een kom. Maak het deeg volgens... bekijk recept »
200 gm kersen 200 gm bloem 400 ml melk 1 ei zout 1 boter of margarine Bereiding: De bloem in een kom doen en wat zout toevoegen. Het ei met wat melk loskloppen,en aan de bloem toevoegen en met de rest van de melk tot een glad beslag roeren.De kersen ... bekijk recept »
1 kg kersen 650 gm poedersuiker 3 citroenen 1/2 liter water 1 borrelglas kirsch Bereiding: Was de kersen, droog ze in een doek en haal er de pitten uit. Gooi deze niet weg. Plet het vlees van de kersen en verbrijzel de pitten met de deegroller. Doe d... bekijk recept »
1 kilo suikerwater2 glazen jampotjes9 plakken cake4 el kersenjam20 dl port6 biscuits, in kleine stukjes1 vruchtenpudding2 bekers crème fraîche1 zakje vanillesuiker4 el kersen, zonder pit6 takjes verse munt3 el hagelslag1. Doe de kersen en de suiker... bekijk recept »
2 potten kersen zonder pit (ca. 700 ml per stuk)2 chocoladecakes, in dunne plakken50 ml kirsch1 pot kersenjam400 gr kant-en-klare chocolademousse250 ml slagroom1 zakje vanillesuiker1/2 theel. kaneelpoeder250 gr mascarpone100 gr pure chocolade, ge... bekijk recept »
2 eetl. zachte boter500 g ontpitte kersen (uit pot of vers)2 eieren250 ml melk (Melkan)150 g bloem25 g custardpoeder1 theel. gemalen kaneel3 eetl. gele basterdsuikerpoedersuiker1 liter roomijseen ronde ovenschaal of quichevorm1. Verwarm de oven voor ... bekijk recept »
2x700 ml pot kersen zonder pit 2 chocoladecakes 50 ml kirsch 1 ppot kersenjam 400 gram kant en klare chocolademousse 250 ml slagroom 1 zakje vanillesuiker 1/2 theelepel kaneelpoeder 250 gram mascarpone 100 gram pure chocolade 1. Giet de kersen af.... bekijk recept »
120 gr zelfrijzend bakmeel 120 gr. suiker 25 gr. cacao 3 eieren 1 blik vlaaivulling (kersen) 1/4 ltr. slagroom 4 blaadjes gelatine 3 zakjes vanillesuiker 1 dl. kirsch 40 gr. chocolade klontje boter Hulpmiddelen een magnetronschaal met een inhoud v... bekijk recept »
300 gr donkerrode kersenontpit 2 dl basissiroop 3-4 blaadjes verse citroenmelisse ijs 250 gr fijne kristalsuiker 3 el balsamicoazijn 6 dooiers van scharreleieren 5 dl melk 1-1/2 dl slagroom Maak eerst de karamel voor het ijs. Laat de suiker geleideli... bekijk recept »