811 recepten met kersen
175 gr lange vingers 140 gr gesmolten boter Voor de vulling 1 pot kersen uitlekgewicht 350 gr 4 blaadjes witte gelatine 250 gr mascarpone 400 ml slagroom 1 zakje vanille suiker 50 gr suiker 2 el citroensap VOOR DE BOVENKANT 250 ml kersensap 1 za... bekijk recept »
250 g bloem 125 g Solo 65 ml water 5 g zout 2 eetlepels Solo vloeibaar 2.5 dl light room 100 g suiker 150 g ontpitte kersen 3 eieren (eieren, een beetje losgeklopt) 1. Verwarm de oven voor op 170°C. 2. Het kruimeldeeg: neem een kom en meng hieri... bekijk recept »
500 gr zwarte zoete kersen (of ander vers fruit) 2 el kirsch (of andere drank) solo 75 gr suiker 3 eieren 125 gr bloem 1/4 l melk 1/4 tl zout 2 el poedersuiker (om te bestrooien)1. Verwarm de oven voor op 175°. Vet de vorm in.2. Klop in een kom de... bekijk recept »
500 gram abrikozen 500 gram pruimen 500 gram kersen 350 gram fijne kristalsuiker 350 gram aardbeien 350 gram frambozen 1/2 glas calvados 2 flessen zoete appelwijn1. Was de abrikozen, pruimen en de kersen en droog ze af.2. Snijd de abrikozen en d... bekijk recept »
100 gr pure chocolade 200 gr brownies 6 el kersen 1 scheut kirsch 1 bak vanille roomijs 1. Verkruimel je brownies in een pan en zet die op matig vuur. Druk de stukjes een beetje plat met een houten lepel, zodat ze lekker krokant worden. Bak de stuk... bekijk recept »
1/2 l Melk 125g Dessertrijst 50g Suiker 1 snuifje zout 4 Blaatjes gelatine 2 eetl. [b:a631cec995]heet[/b:a631cec995] water 1 Glas Maraskijn 2 Glazen ontpitte kersen(720 ml) 1/4 l Slagroom 1 Pakje vanille suikerBreng de melk aan de kook met de suiker ... bekijk recept »
200 g chocolade (witte chocolade) 100 g kwark (vol) 4 dl slagroom 5 blaadjes gelatine (van 3 g) 5 cl cointreau 3 eieren 150 g suiker 200 g kersen (ontpit) 2 cl wodka 2 cl kirsch 1 stokje vanille 100 g chocolade (puur)Voor de kersen de siroop aan de k... bekijk recept »
500 gr. kersen 5 dl. Droge rodewijn 250 gr. suiker 2 vanillestokjes kirsch 1 el maizena 250 gr. suiker 250 gr. hazelnoten 5 dl. Slagroom 165. gr. suiker 6 eidooiers 1,5 dl. Melk 300 gr. marsepein 2 dl. Creme fraiche 2 vanille stokjes 75 gr. suiker Co... bekijk recept »
Bout van de reerug, 1 ui, 1 middeldikke prei, 1 winterwortel, paar jeneverbessen, wat tijm, een beetje tomatenpuree (plm. 2 eierlepels), bloem, 1 1/2 liter water, 1 potje kersen op lichte siroop, 1/8 liter slagroom, goede scheut rode port. ** -Dit ka... bekijk recept »
Benodigdheden voor twee personen: Vlees: 1/2 dl ruby Port of Madeira (alternatief voor Massandra) 4 dunne kalkoenfilets van 75 g peperzoutboter Saus: 400 g kersen1 dl waterdrupje bittere amandelolie 2 eetlepels suiker1/2 theelepel gemalen kardemo... bekijk recept »