811 recepten met kersen
200 milliliter slagroom (Melkan)1 zakje vanillesuiker200 gram Griekse yoghurt50 gram (amarene)kersen, uitgelekt (pot)75 gram pure chocolade met hazelnoten, grof gehakt4 plastic wegwerpbekers vershoudfolie1. Klop de slagroom met de vanillesuiker stijf... bekijk recept »
1 bakje amandelschaafsel (55g) 125 gr boter (kamertemperatuur) 125 gr poedersuiker 3 eieren 150 gr zelfrijzend bakmeel 250 gr kersen 100 gr kersenjam1. - rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin en maak het daarna in de keuken... bekijk recept »
1 pot kersen zonder pit (350 gr) uitgelekt 1 `pakje koksroom ( 200ml) 40 gr bloem 1 ei 40 gr suiker 1 zakje vanillesuiker poedersuiker om te bestrooien 4 ovenvaste schaaltjes inhoud 125ml ingevet1. Verwarm de oven voor op 200 °C.2. Laat de kersen ... bekijk recept »
1 pot kersen zonder pit ( 350 gram) uitgelekt 200 ml koksroom 40 gr bloem 40 gr suiker 1 zakje vanillesuiker 1 ei poedersuiker om te bestrooien 4 ovenvaste schaaltjes inhoud 125 ml ingevet1. Verwarm de oven voor op 200 °C.2. Laat de kersen heel go... bekijk recept »
250 gr lange vingers 500 gr crème fraîche 2 potten zure kersen 8 dl kirschwater 500 gr kwark 4 el suiker 2 - 3 el honing springvorm1. De helft van de lange vingers door breken. Laat de kersen goed uit lekken. Meng dit vervolgens met de helft van h... bekijk recept »
2 grote varkenshaasjes (275 à 300 g) 150 g brie 100 g bloem 50 g Solo Margarine zout, peper 300 g kersen 4 el suiker scheutje witte wijnazijn jus (flesje of zelfgemaakt) kersenontpitter 1. Snijd met een dun mes overlangs een holte in het vle... bekijk recept »
350 gr kersen (pot) 2 eieren 80 gr bloem 80 gr boter 60 gr suiker 150 ml melk 1/2 vanillestok boter om de ovenschotel in te vetten 40 gr boter1. Verwarm de oven voor op 220 Gr.C.2. Laat de kersen goed uitlekken.3. Klop de eieren los en meng de bloem ... bekijk recept »
Deeg: 150 gr. meel 1 afgestreken theel. bakpoeder 100 gr. boter 50 gr. suiker om het deeg mee te bestrooien: 40 gr. gemalen amandelen Vuling: 2 potten kersen (a 680 gr.) bovenlaag: 1 ei 70 gr. suiker 1 zakje vanillesuiker 4 eetl. room 3 afgest... bekijk recept »
200 gr. boter 200 gr. suiker 2 zakjes vanillesuiker 4 eieren 400 gr. meel 1 zakje bakpoeder 1 kilo kersen of 2 potten a 680 gr. Hulpmiddelen Keukenmachine / Combimagnetron Hulpmiddelen - Keukenmachine / Combimagnetron Bereidingswijze Roer bote... bekijk recept »
200 g MonChou: Verse Roomkaas 150 g bastognekoeken of volkorenbiscuits 75 g gesmolten boter 1 pot kersen zonder pit (ca 350 g) 4 blaadjes gelatine 2 bekertjes zure room 125 ml 75 g basterdsuiker 1 beker slagroom 125 ml 1: Verkruimel de biscuits en m... bekijk recept »