Recepten met kersen

811 recepten met kersen

Kersen

Kersen

Godenspijs

200 gr chocolade cake / 50 gr chocolade-puur / 2 grote potten kersen / 1 zakje vanillesuiker / 3 eetl kirsch / 200 ml creme fraiche / 1/4 ltr slagroom / 50 gr suiker Breng de kersen met sap en suiker aan de kookvoeg als het kookt de vanille suiker to... bekijk recept »

Whisky Koekjes

?h 175 gram roomboter ?h 175 gram suikerstroop ?h 225 gram verkruimelde biscuitjes ?h 110 gram verkruimelde noten ?h 110 gram fijn gehakte gekonfijte kersen ?h 110 gram rozijnen ?h 2 eetlepels whisky Voorbereiding Smelt de boter samen met de si... bekijk recept »

Kersenijs Met Sereh En Kokoswafeltjes

850 g kersenontpit 250  300 g fijne tafelsuiker 1 stengel serehin grove stukken Hulpmiddelen Ijsmachine of ijslaatje Hulpmiddelen - Ijsmachine of ijslaatje Bereidingswijze Kersen in blender of keukenmachine pureren. Suiker met 3 dl water en sereh a... bekijk recept »

Monchou Taart

1 pakje monchoukaas 1 kopje suiker 1 pakje marie koekjes 200 gram margarine 1/4 slagroom een blikje kersen vlavulling Hulpmiddelen Een springvorm een mixer de koelkast Hulpmiddelen - Een springvorm een mixer de koelkast Voorbereiding Zorg dat de mon... bekijk recept »

Gevulde Chocobrokjes

250 gr. melkchocolade 100 gr boter 3 eetlepels appelstroop of suikerstroop 200 gr. tarwebiscuitjes gebroken 50 gr rozijnen 50 gr geschaafde amandelen licht geroosterd 25 gekonfijte kersen fijngehakt Hulpmiddelen Ondiep vierkante vorm van 18 cm. Hulp... bekijk recept »

Kersenrijst

500 gram Basmatirijst1 grote pot kersen op siroop5 eetlepels suikermespunt botermespuntje saffraan2 kleine uien in kleine stukjes gesneden4 kleine stukjes kippenbout1 winterpeen in kleine stukkeen gesnedenzout Kook de rijst met ruim water en zout naa... bekijk recept »

Schwarzwalderkirschtaart.

200 gram bloem260 gram suikereen snufje zout100 gram koude boter5 eidooiers3 zakjes vanillesuiker75 gram bloem en 2 opgehoopte eetlepels maizena2 opgehoopte eetlepels cacaopoeder100 gram morellenjam1/8 liter kirsch2 eetlepels poedersuiker750 gram mor... bekijk recept »

Kersentrifle

1 kleine chocoladecake [ca.350 gramkant en klaar gekocht], 2 potten kersen zonder pit [a 37 cl], ? dl kirsch of marasquin, 50 gram geschaafde amandelen 2 eidooiers, 25 gram suiker, 1 eetlepel ma?zena, 2? dl melk, 2? dl slagroom. Klop de eidooiers, su... bekijk recept »

Kersensouffle

150 gram kersen uit een potje70 ml. Port1 eetlepel honing1 eetlepel suiker4 eieren. Bereidingswijze Kersen koken met de porthoning en suiker. Af laten koelen. Vier eiwitten stijf slaan en vermengen met de kersensaus. Verdelen over 4 soufflepotjes en ... bekijk recept »

Marsepeinbonbons II

200 gr marsepein 100 gr gezeefde poedersuiker 1 eetlepel kirsch Gezeefde poedersuiker Rodegele en groene kleurstof Taartdecoratie Gehalveerde geconfijte kersen Suikerbloemetjes Bereidingswijze Kneed de marsepein met de gezeefde poedersuiker en... bekijk recept »

Pagina 36 van 82