Recepten met kersen

811 recepten met kersen

Kersen

Kersen

Kersentiramisu

40 gram witte basterdsuiker 250 gram mascarpone 250 ml. slagroom 10 lange vingers 1 kopje espresso 1 pot kersen ( kersenvlaai vulling kan ook) Hulpmiddelen 1 schaal met een inhoud van 1,5 liter Hulpmiddelen - 1 schaal met een inhoud van 1,5 lite... bekijk recept »

Aardappelsouffle Met Gepocheerde Peertjes

200 gr aardappelen 75 gr suiker 2 eidooiers 100 gr geconfijte kersen(speciaalzaak of goede supermarkt)50 gr rozijnen 4 kleine stevige peren 2 eiwitten mespuntje zout boter 2 eetl paneermeel Was de aardappelen, doe ze in de stoomkorf en stoom ze gedur... bekijk recept »

Gepofte Gevulde Appels Met Vanillesaus

2 eetl pecannoten in grove kruimels 1 eetl bruine suiker 2 eetl kersen zonder pit (uit potje) in stukjes 4 stevige appels 20 g boter 4 eetl hele kersen zonder pit vor de saus: 400 ml melk 2 zakjes vanillesuiker 4 eidooiers 120 g poedersuiker 2 theel... bekijk recept »

Yoghourttaart met vruchten

2 eieren,80 gram suiker,2 el warm water,100 gram tarwebloem,110 gram gehakte hazelnoten, 9 witte gelantineblaadjes,1 pot kersen op sap[uitlekgewicht 340 gram] 1 blik abrikozen op sap [uitlekgewicht 340 gram] 6 dl yoghurt,100 gram honing,2 el citroens... bekijk recept »

Yoghourttaart met vruchten

2 eieren,80 gram suiker,2 el warm water,100 gram tarwebloem,110 gram gehakte hazelnoten, 9 witte gelantineblaadjes,1 pot kersen op sap[uitlekgewicht 340 gram] 1 blik abrikozen op sap [uitlekgewicht 340 gram] 6 dl yoghurt,100 gram honing,2 el citroens... bekijk recept »

Hazenrugfilet in kersensaus

Voor 4 personen: 4 hazenrugfilets 1 potje ontpitte kersen 8 jeneverbessen tabasco 1/2 liter blik halve peren 1 theelepel suiker 50 gram boter of margarine zout en peper.Laat de kersen uitlekken en bewaar het vocht. Bestrooi de hazenrugfilets met zout... bekijk recept »

Hazenrugfilet in kersensaus,

4 hazenrugfilets 1 potje ontpitte kersen 8 jeneverbessen tabasco 1/2 l. blik halve peren 1 tl. Suiker 50 gr. boter of margarine zout en peperLaat de kersen uitlekken en bewaar het vocht. Bestrooi de hazenrugfilets met zout / peper. Verwarm 35 ... bekijk recept »

Boeventoetje

voor zes kids: 500 gram kersen (eventueel uit een potje), 150 gram bloem, 125 gram fijne tafelsuiker, snuifje zout, 3 eieren, 5 dl melk, 250 gram zachte boter + extra voor het invetten, 2 eetlepels kristalsuiker.Laat een volwassene de oven voorverwar... bekijk recept »

bitterkoekjesmousse met warme kersensaus

Nodig: - 8 bitterkoekjes - 3 eetlepels suiker - 2 dl volle melk - 1 zakje gelatinepoeder* - 1/8 liter slagroom - 1 potje kersen zonder pit - 2 eetlepels sinaasappellikeur - snufje kruidnagelpoeder - 1 eetlepel aardappelmeel - 8 chocoladesticksBreek d... bekijk recept »

bitterkoekjesmousse met warme kersensaus

- 8 bitterkoekjes - 3 eetlepels suiker - 2 dl volle melk - 1 zakje gelatinepoeder* - 1/8 liter slagroom - 1 potje kersen zonder pit - 2 eetlepels sinaasappellikeur - snufje kruidnagelpoeder - 1 eetlepel aardappelmeel - 8 chocoladesticksBreek de bitte... bekijk recept »

Pagina 37 van 82