811 recepten met kersen
40 ml bourbon whisky, 2 dashes angostura, 1 suikerklontje, 50 ml sodawaterin het glas suikerklontje oplossen in angostura, dan sodawater toevoegen. Glas voor 1/2 vullen met ijs, bourbon whiskey toevoegen en omroeren. Serveren met sinaasappel, citroe... bekijk recept »
40 ml wodka, 20 ml Galliano, 10 ml vers citroensap, 80 ml ananassapDe ingredienten met 5-6 ijsblokjes door elkaar schudden in de shaker en door de barzeef in een longdrinkglas met 3 ijsblokjes schenken. Garneren met een schijfje ananas en kersen. bekijk recept »
1,5 dl ananassap, 1/2 gepureerde banaan (of 20 ml bananensiroop), 20 ml kokossiroop, 10 ml room,[color=blue:637f2420c4] alcoholvrij [/color:637f2420c4]De ingredienten met 5-6 ijsblokjes door elkaar schudden in de shaker en door de barzeef in een lon... bekijk recept »
60 ml passievruchtennectar, 10 ml citroensap, 10 ml passievruchtensiroop, 1 dl bitter lemon om aan te vullen, ****alcoholvrij ****De ingredienten met 5-6 ijsblokjes door elkaar schudden in de shaker en door de barzeef in een longdrinkglas met 3 ijsbl... bekijk recept »
30 ml pepermuntlikeur groen, 20 ml amandelsiroop, 10 ml vers citroensap, 60 ml ananassap, 40 ml sinaasappelsapDe ingredienten met 5-6 ijsblokjes door elkaar schudden in de shaker en door de barzeef in een longdrinkglas met 3 ijsblokjes schenken. Gam... bekijk recept »
20 ml Himbeergeist, 20 ml Kontiki Red Orange, 10 ml vers citroensap, 1 dl ananassapAlle ingredienten in de blender doen en fijngestampt ijs toevoegen tot het vocht geheel is bedekt. Ongeveer 6-8 seconden mixen en overschenken in een longdrinkglas. Ga... bekijk recept »
40 ml gin, 10 ml vers citroensap, 30 ml kokosroom, 1 dl ananassapDe ingredienten met 5-6 ijsblokjes door elkaar schudden in de shaker en door de barzeef in een longdrinkglas met 3 ijsblokjes schenken. Garneren met stukjes ananas, kersen en ananasbla... bekijk recept »
30 ml gin, 30 ml Cherry Heering (kersenlikeur), 20 ml vers limoensap, 1 dash Cointreau, 1 dash Bénédictine D.O.M., 3 druppels angostura, 80-100 ml ananassap- De ingredienten met 4-5 ijsblokjes door elkaar schudden in de shaker en door de barzeef in ... bekijk recept »
30 ml Jack Daniels, 20 ml kersenlikeur, 10 ml vers citroensap, 1 dl sinaasappelsapDe ingredienten met 5-6 ijsblokjes door elkaar schudden in de shaker en door de barzeef in een longdrinkglas met 3 ijsblokjes schenken. Garneren met een schijfje sinaa... bekijk recept »
40 ml cachaça, 1 el aardbeienmoes, 1,2 dl passievuchtennectar, 10 ml roomDe ingredienten met 5-6 ijsblokjes door elkaar schudden in de shaker en door de barzeef in een longdrinkglas met 3 ijsblokjes schenken. Garneren met stukjes ananas, kiwi en kers... bekijk recept »