811 recepten met kersen
40 ml tequila, 10 ml citroensap, 1 bl (barlepel) grenadine, 1 dl ananassapBereiding : De ingredienten met 5-6 ijsblokjes door elkaar schudden in de shaker en door de barzeef in een longdrinkglas met 3 ijsblokjes schenken. Garneren met ananas en kerse... bekijk recept »
1 mango 1 perzik 125 gram bramen 100 gram kersen 25 gram boter 50 gram suiker 40 gram amandelschaafsel Slagroom- of tiramisu ijsMaak het fruit schoon. Snijd de mango in blokjes en de perzik in partjes. Verwarm de boter in een koekenpan en voe... bekijk recept »
40 ml gin, 15 ml droge vermout, 5 ml Curaçao triple sec, 1 dash oranjebitterIn het mengglas alle ingredienten met 5-6 ijsblokjes omroeren en door de barzeef in een cocktailglas schenken. Garneren met kersen. bekijk recept »
40 ml Williams, 20 ml vers citroensap, 10 ml suikersiroopDe ingredienten met 5-6 ijsblokjes door elkaar schudden in de shaker en door de barzeef in een whiskyglas schenken. Garneren met sinaasappel en kersen. bekijk recept »
40 ml witte rum, 20 ml limoensap, 80 ml grapefruitsap, 10 ml grenadine, 10 ml suikersiroopDe ingredienten met 5-6 ijsblokjes door elkaar schudden in de shaker en door de barzeef in een longdrinkglas met 3 ijsblokjes schenken. Garneren met grapefruit ... bekijk recept »
40 ml pisco, 20 ml citroensap, 10 ml suikersiroop, 1/2 eiwit, 1 dash angostura- De ingredienten met 5-6 ijsblokjes door elkaar schudden in de shaker en door de barzeef in een whiskyglas schenken. - Garneren met sinaasappel en kersen. bekijk recept »
1/2 sinaasappelsap 1/4 wodka 1/4 perzikenlikeur 1 scheutje grenadine sap van een halve citroenGiet de grenadine, de wodka, het citroensap en de perzikenlikeur in een glas. Leng aan met sinaasappelsap. Voeg ijsblokjes toe en versier met gekonfijte ker... bekijk recept »
40 ml wodka, 20 ml vers citroensap, 10 ml suikersiroopDe ingredienten met 5-6 ijsblokjes door elkaar schudden in de shaker en door de barzeef in een klein whiskyglas schenken. Garneren met een schijfje sinaasappel en kersen. bekijk recept »
20 ml gin, 20 ml apricot brandy, 20 ml vers limoensap, 80 ml sinaasappelsap, 10 ml kokosnootAlles met 5-6 ijsblokjes door elkaar schudden in de shaker en door de barzeef in een longdrinkglas schenken. Garneren met een schijfje limoen en kersen. bekijk recept »
170 gr donkere chocolade - 3 el maisstroop - 1/2 kopje sterke koffie - 1 pakje van 225 gr chocoladewafertjes, fijnverbrokkeld - 1 kopje gehakte hazelnoten - 1/2 kopje poedersuiker - 1/2 kopje gehakte geconfijte kersen - grove kristalsuikertegory" co... bekijk recept »