811 recepten met kersen
1 cake 400 gr ricotta 75 gr suiker 50 gr gekonfijte kersen 50 gr geraspte chocolade 5 eetlepels grand marnier 5 eetlepels koffieroom 200 gr bittere chocolade 1 dl zeer sterke koffie 150 gr boter Snijd de cake horizontaal in plakken van 1 cm dik. Meng... bekijk recept »
1 cake 400 gr ricotta 75 gr suiker 50 gr gekonfijte kersen 50 gr geraspte chocolade 5 eetlepels Grand Marnier 5 eetlepels koffieroom 200 gr bittere chocolade 1 dl zeer sterke koffie 150 gr boter Snijd de cake horizontaal in plakken van 1 cm dik.Meng ... bekijk recept »
2 fles rode wijn,1 fles likeur[als het maar zoet is.]1 pond suiker,2 van.suiker,mespunt kaneel,1 citroen,4 sinaasappels,gembervocht. 1 glaasje cerises kersen. Kook de wijn en likeur met de schillen,kaneelpoeder,suikers,en gembervocht 1 uurzachtjes t... bekijk recept »
2 kipfilets beetje zout en paprikapoeder, 1 pot kersen zonder pit (uitgelekt), 4 fijngesneden bolletjes gember, lekker sambal (naar smaak toevoegen), 1 zakje Knorr mix voor Kerriesaus, 250 ml. creme fraiche, 1 blik croissantdeeg voor grote croissants... bekijk recept »
Voor 6 personen: 125 gr boter 125 rietsuiker 200 gr bloem 500 gr gemengd rood fruit zoals bessen,frambozen of kersen 100 gr rietsuikerVerwarm de oven voor op 200 °C. Meng voor de crumble in een kom de in kleine stukjes gesneden boter met de rietsuike... bekijk recept »
1 soeplepel Plantaardige olie 1 theelepels zout 300 gr tarwebloem 3 soeplepels suiker 6 gr gist 80 ml Magere melk 40 gr cacaopoeder- Alles samen voegen, kneed 20 min. 30 min rijzen in oven op 50°C. Druk het deeg plat en bol op, laat deeg 10 min ruste... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 bokaal kersen 2 el maïszetmeel 4 eendenfilets peper en zout 1 glas zoete wijnLaat de krieken uitlekken, giet het sap in een steelpannetje met het glas Banyuls. Laat tot de helft inkoken. Maak kruisvormige inkervingen in het vel van... bekijk recept »
12 dunne flensjes 1 appel 1 banaan 50 gram kersen 3 abrikozen 1 peer 125 gram suiker 1 zakje vanillesuiker 2 eiwitten 100 gram abrikozenjam- Vervang in het flensjesbeslag de helft van de melk door bier. - Maak alle vruchten schoon, schil ze en snij z... bekijk recept »
125 g bloem 1 theelepel gedroogde gist 75 g suiker 1 snuifje zout 70 g zachte boter 3 eieren 1 dl melkBereiding: Meng de gezeefde bloem met de suiker, de gist, de boter, het zout en de hele eieren. Klop er de melk door tot een glad deeg Laat een kwar... bekijk recept »
Nodig: 125 g bloem 1 theelepel gedroogde gist 75 g suiker 1 snuifje zout 70 g zachte boter 3 eieren 1 dl melkvermeng de gezeefde bloem met de gist, de suiker, het zout, de boter en de hele eieren klop er de melk door tot een glad deeg laat 1/4 uur ru... bekijk recept »