1000 recepten met mango
2 rijpe mango's 1 limoen ½ rode peper 1 el suiker 500 ml citroen (sorbetijs) 2 passievruchten1. Snijd het vruchtvlees langs de pit van de mango. Schil de stukken fruit en snijd ze in lange dunne plakjes. Snijd minder mooie plakken... bekijk recept »
1 pak gele rijst (325 g) 1 zak worteltjes en peultjes (350 g) 1 pakje tofu naturel (375 g) 1 paksoi 2 el olie 1 teen knoflook (in plakjes) 1 doosje mango (doosjevol, 250 g, diepvries) 100 g gezouten cashewnoten&... bekijk recept »
1 koffielepel balsamicoazijn 1 blinkende mango (Fair trade product) 170 g boter 2 eetlepels citroensap 12 cl fruitsap (Fair trade product) 30 grote, dikke sint-jakobsschelpen 4 eetlepels olijfolie peper (Fair trade product) 500 g verse spinazie zout1... bekijk recept »
0,25 mini-ananas, tot bootje gesneden als garnituur 0,125 rijpe ananas 1 rijpe mango, geschild en ontpit 2 dl yoghurt1. Mix de 1/8 ananas, mango en yoghurt tot een glad mengsel. 2. Serveer meteen, versierd met het ananasbootje. bekijk recept »
1 zak peultjes (200 g) 1 limoen 2 tl sesamolie (flesje 250 ml) 2 el Thaise zoete chilisaus (flesje 250 ml) 1 cm verse gember ((zakje 150 g), ongeschild) 1 zoete puntpaprika 1 mango (geschild) 1 zak botersla ... bekijk recept »
1 rijpe mango 4 eetl balsamico azijn 2 eetl honing 125 gr verse geitenkaas 1 stokbrood Paar blaadjes verse basilicumSnijd het stokbrood in sneetjes en toast deze 2 min in de oven of in een grillpan. Verwarm de balsamicoazijn en de honing in een steel... bekijk recept »
400 g zalmfilets zonder vel 1 kleine ui 2 takjes bladselderij 75 g geroosterde pinda's 1 limoen 2 eieren 1 pakje wontonvellen Zalm-pindawontonsVerwarm de zonnebloemolie voor tot 180 ºC.Hak de zalmfilet fijn.... bekijk recept »
150 g suiker 1 zakje vanillesuiker 150 g roomboter (op kamertemperatuur) 1 ei 300 g zelfrijzend bakmeel 1 pot lemon curd (340 g) 1 rijpe mango poedersuiker (om te bestuiven) 50 g pure chocolade (gekoeld) 10 physa... bekijk recept »
1 eetrijpe mango 15 g koriander 1 limoen (schoongeboend) ½ el harissa (Tunesische hete rode saus) 3 el kokosmelk 2 el crème fraîche light 2 kreeftenstaarten (Feestfavoriet, diepvries, ontdooid) 80 g slamelange landke... bekijk recept »
0,25 courgette 300 g zalmfilet met geschubd vel 10 g boter een beetje olijfolie 20 g fijngesneden sjalot (voor de currysaus) 5 g fijngesneden look 20 g fijngesneden Jonagold 3 g mango-curry (Santa Maria) 0,7 dl gevogeltefond van Delhaize 75 g room 40... bekijk recept »