711 recepten met meloen
300 gram parma ham 1 gallia meloen 1 bakje roomkaas bieslook 1 zakje pijnboompitten peterselie zout en peper. Snijd de meloen door achten verwijder de pitten, en schil de acht partjes. Laat het vruchtvlees in de schil zitten. Snijd het vruchtvlees ... bekijk recept »
Voor 6 personen: Galia meloen of een ander soort2 buffelmozzarella's150 gram parmahamextra vergine olijfoliebalsamico azijnvers gemalen zwarte peper en beetje gehakte noten Scik om en om op het bord een plakje meloen en een plakje ham en doe de mozza... bekijk recept »
- 2 honingmeloenen of cavaillonmeloenen - 100 gr dungesneden parmaham - ? dl port 1 Snijd elke meloen in de lengte in 8 schijven. Maak het vruchtvlees los van de schil en verwijder de pitten. 2 Leg op elk bord twee tot drie plakjes ham. Schik daarop ... bekijk recept »
2 honingmeloenen 12 plakjes parmaham (dun gesneden) peperKoel de meloenen een paar uur voor gebruik. Halveer vervolgens de meloen en ontpit ze. Snijd beide meloenen ieder in 6 parten. Rol de plakjes ham op. Leg op ieder bord 2 plakjes ham en 2 meloen... bekijk recept »
¼ Galia-meloen ¼ groene Piel de Sapo-meloen het sap van 2 limoenen 50 ml Cointreau 6 El rietsuikersiroop 1 fles cava brut, koud 1. Schep balletjes uit het vruchtvlees van de meloen met een Parijse lepel, het onmisbare accessoire om perfecte balletj... bekijk recept »
2 charentais-meloenen, gehalveerd 2 avocado's, geschild en ontpit ½ komkommer 1 bos radijzen 1 El el olijfolie 6 El pompoenpitten 1 snuifje cayennepeper peper, zout Voor de vinaigrette:4 El balsamicoazijn1 El olijfolie1 El ahornsiroop1. Ontpit de m... bekijk recept »
2 cœur de bœuf-tomaten 2 rode uien ½ Galia-meloen ¼ watermeloen 2 lente-uien, gesnipperd 1 groene peper, ontpit en gesnipperd 80 g koriander peper, zout Voor de vinaigrette:3 El honing 4 El ciderazijn 50 ml olijfolie peper en zout1. Snij de tomat... bekijk recept »
350 gram kipfiletpeperkerriepoeder1-2 eetlepel olie1 krop ijsbergsla2 uitjes1/2 komkommer1/2 meloen of kleine meloen1 blikje maiskorrels (uitlekgewicht 220 gram)1 bakje tuinkers2 sinaasappels5 eetl. (mais)olie1. Kruid de kipfilets met peper en kerrie... bekijk recept »
50 g rode eikenbladsla100 g aardbeien, gehalveerd100 g cantaloupe, in blokjeshandje amandelen, gehakthandje muntVoor de dressing: 50 g yoghurt1 el extra vergine olijfoliesnufje zout en peper1. Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar.2. L... bekijk recept »
0.5 cavaillon-meloen (rijp)4 el witte port100 g gedroogde hammozzarella (in minibolletjes )1. Haal met een parisiennelepel bolletjes uit de cavaillonmeloen. Leg ze in een kom. Sprenkel er de witte porto over en laat 30 minuten manieren in de koelkast... bekijk recept »