623 recepten met vijgen
200 gram belegen Goudse kaas, in plakjes 100 gram roquefort 100 gram brie 10 pecannoten, in stukjes 4 vijgen, in vieren gesneden (alleen in fase 2) 1 dl droge witte wijn 50 gram roomboter 3 blaadjes gelatine 1 stengel bleekselderij, zeer fijngesneden... bekijk recept »
150 gram dadels, zonder pit100 gram gedroogde vijgen, in stukjes100 gram amandelen, grof gehakt50 gram muesli2 eetlepels appelstroop of honing2 eetlepels pindakaas50 gram gepelde pistachenoten, fijngehaktkeukenmachine(bak)plaat met bakpapier1. Laat d... bekijk recept »
2 eetl. olijfolie2 sjalotjes, gesnipperd1 theel. gedroogde salie100 g gedroogde vijgen, in kleine stukjes4 eetl. rode portzoutversgemalen peper8 dikke lamskarbonades, lamskoteletten2 eetl. boter of bakproduct1. Verwarm de olijfolie en fruit de sjalot... bekijk recept »
3 mooie witloofstronkjes 50 g roquefort 10 witte druiven 10 walnoten 0.5 rijpe avocado 50 g gerookte zalm 3 eetlepels citroensap 50 g parmaham 2 verse vijgen 2 eetlepels Bertolli extra vergine verse munt of basilicum1. Scheur de bladeren los van ... bekijk recept »
700 g hertenkalffilet 6 vijgen 5 cl porto 2 dl wildfond of bruine kalfsfond 1 sjalot 2 klontjes Solo 5 jeneverbessen 1 laurierblad 2 takjes tijm 200 g geitenkaas 2 witte uien 80 g walnoten 2 grote tortillawraps 500 g gemengde salade 3 el noteno... bekijk recept »
1 courgette1 vel kant-en-klaar pizzadeeg 50 g notenmengeling 100 g Hervekaas 4 gedroogde vijgen, doormidden gesneden 1 bosje verse basilicum grof zeezout en peper 1. Verwarm de oven voor op 225°C. Spoel de courgette en snij in fijne schijfjes. Bede... bekijk recept »
250 g camembert2 eieren100 g paneermeel3 verse vijgen1.5 dl water2 el balsamicoazijn2 el suikerpeperzout1. Verwarm de frituurpan voor op 180°C. Klop de eieren los. 2. Snij de camembert in 12 punten. Wentel ze eerst door het ei en dan door het pan... bekijk recept »
150 g veldsla100 g rucola8 gedroogde vijgen16 dadels (gedroogd)4 geitenkaasjes1 teentje knoflook6 el olijfolie2 el balsamicoazijn1.5 kl honingpeperzout1. Spoel de sla en zwier ze droog. Halveer de vijgen en de dadels (verwijder van deze laatste ook d... bekijk recept »
400 g witte chocolade3 blaadjes gelatine (2 g elk)scheutje melkscheutje Grand Marnier6 eiwitten400 ml room1 vastkokende aardappel (Charlotte, Nicola)vanillesuiker100 ml water300 g suikersnuifje zout6 verse vijgenbasilicumcress (rode)25 g pistachenote... bekijk recept »
1 portie pizzadeeg (naar keuze)500 g ricotta2 sinaasappels ((voor de schil))150 g amandelpasta100 g pure chocolade ((70% cacao), gehakt)12 verse vijgen (in plakjes)50 ml vloeibare honing1. Verwarm de oven voor op 250°C 2. Bereid het pizzadeeg&nbs... bekijk recept »