623 recepten met vijgen
: Chocoladepure (200 gram) Vijggedroogde (125 gram) Bastognekoek (200 gram) Noot (225 gram) Grand marnier (50 cl.) Sinaasappel (1 x) Suiker (125 gram) Eierdooierlosgeklopte (1 x) Botergesmolten > (200 gram) Oliezonnebloem- Gebruik van de sinaasappel ... bekijk recept »
250 gr. hele amandelen 150 gr.Walnoten 100 gr. zachte,gedroogde vijgen 300 gr.gemengde gekonfijte vruchten van de beste kwaliteit,bijvoorkeur oranjesnippers,citroensnippers en meloen,fijngehakt 1 eetl.gemegde specerijen (kaneel,kruidnagel,korianderza... bekijk recept »
350 gram bloem 300 gram suiker 1 ei 2 lepels brandewijn voor de vulling: 100 gram gepelde walnoten 100 gram rozijnen 100 gram sultanarozijnen zoete witte wijn 4 gedroogde vijgen 4 gedroogde pruimen 50 gram versuikerde ceder ( natuurwinkel) 50 gram p... bekijk recept »
Olijfolie - koffieroom - ma?zena - knoflook - droge witte wijn - 1 pakje (koelverse) ravioli (met spinazievulling) - 1 zakje krieltjes in de schil - 1 kleine courgette - 1 blikje artisjokbodems - 2 Portabello?s (grote paddestoelen) - 2 prebake ciabat... bekijk recept »
280 g Italiaanse pastabloem van harde tarwe(italiaanse delicatessezaak) 140 g fijne tafelsuiker 1 tl bakpoeder 2 eieren (m) 1 eierdooier zout 1/2 tl vanillemerg of 2 tl vanillesuiker 100 g blanke amandelen poedersuiker Voorbereiding Verwarm de oven ... bekijk recept »
8 sinaasappels (bij voorkeurpitloze; ) 1 blad gelatine 100 ml water 100 ml likeur 1 gespleten vanillestokje 50 gm suiker 3 eetlepels room 4 bollen citroen sorbetijs 5 gedroogde pruimen 5 verse vijgen 5 gedroogde en geweldeabrikozen 3 eetlepels geweld... bekijk recept »
4 physalis 2 vijgen 2 passievruchten 1 tamarillo 1 kiwi 2 mini-bananen 1 stervrucht 1 pak kant-en-klaar kruimeldeeg 4 eierdooiers 100 gm suiker 50 gm vanillesuiker 1 deciliter melk 1 deciliter yoghurt 4 vellen gelatine (. 2 gr) 1 pakje kant-en-klare ... bekijk recept »
4 physalis 2 vijgen 2 passievruchten 1 tamarillo 1 kiwi 2 mini-bananen 1 stervrucht 1 pak kant-en-klaar kruimeldeeg 4 eierdooiers 100 gm suiker 50 gm vanillesuiker 1 deciliter melk 1 deciliter yoghurt 4 vellen gelatine (. 2 gr) 1 pakje kant-en-klare ... bekijk recept »
8 sinaasappels (bij voorkeur pitloze; ) 1 blad gelatine 100 ml water 100 ml likeur 1 gespleten vanillestokje 50 gm suiker 3 eetlepels room 4 bollen citroen sorbetijs 5 gedroogde pruimen 5 verse vijgen 5 gedroogde en gewelde abrikozen 3 eetlepels gewe... bekijk recept »
Voor 4 personen: een specerijenmengsel bestaande uit: Ras el Hanout, kaneel, komijn, anijszaadjes, jeneverbes, koriander, kardemom, piment, Guinese peper en zwarte peper. duiven boerenboter duivenfonds in zout ingelegde citroen olijfolie taboulé Gedr... bekijk recept »