212 recepten met artisjok
200 g mozzarella 4 artisjokharten op olie 5 cm groene selderstengel 4 sneden volkorenbrood 2 teentjes look 8 el zwarte olijventapenade olijfolie peper 1. Snij de mozzarella en de artisjokharten in plakjes. Hak de selder fijn. Snij de korst van he... bekijk recept »
1 pizadeeg manna bolognesesaus 1 zakje geraspte mozarella paprika's rood,geel, groen blokjes ham artisjok oregano 1. je neemt de pizzadeeg en legt hem uitgerold op de pizza bakplaat,2. je prikt met je vork er overal gaatjes in3. je verdeeld de... bekijk recept »
sap van 1 citroen zout 2 eetlepels wijnazijn 4 artisjokken 1 koffielepel mosterd 6 eetlepels Bertolli extra vergine 2 eetlepels gehakte bieslook 2 hardgekookte eieren vers gemalen peper 1. Laat de artisjokken gaar koken in water met zout en het ... bekijk recept »
1stokbrood in dikke sneetjesbestrijk met honing en beleg met plakjes geitenkaas en een beetje tijm. Rooster op de BBQ. 2Pain de campagne in dunne sneetjesbestrijk met olijfolie en knoflookpureeom en om roostereneventueel chorizo en tomaat erop. 3Klop... bekijk recept »
Voor de risotto : -30 g sjalotjes -25 g boter -150 g risottorijst (La Langosta) -1/4 l witte wijn -1 theelepel kerriepoeder -1/2 l gevogeltebouillon -zoutvers gemalen witte peper -1 eetlepel fijngehakte citroenmelisse -50 g geraspte Manchego kaas (Sp... bekijk recept »
1000 g kalfsgebraad peper zout 50 g broodkruim 1 dl melk (halfvol) 100 g kalfszwezerik 0.5 uien 350 g gehakt (kalfsgehakt) 40 g Parmezaanse kaas 0.5 eetlepels marjolein (fijngehakt) 80 g erwtjes 1 artisjokbodem (gesteriliseerd) 30 g pistachenoten (ge... bekijk recept »
1000 g kalfsgebraad peper zout 50 g broodkruim 1 dl melk (halfvol) 100 g kalfszwezerik 0.5 uien 350 g gehakt (kalfsgehakt) 40 g Parmezaanse kaas 0.5 eetlepels marjolein (fijngehakt) 80 g erwtjes 1 artisjokbodem (gesteriliseerd) 30 g pistachenoten (ge... bekijk recept »
1 komkommer 1 rode paprika 4 kleine jonge artisjokken 1 citroen 2 sjalotten 1 eetlepel ciderazijn 2 eetlepels olijfolie 3 takjes koriander Fleur de sel, peper van de molenSpoel de komkommer, snij hem in heel kleine stukjes en doe ze in een zeef. Stro... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 grote of 8 kleine artisjokken. Vulling: 450 g spinazie, geblancheerd en fijngehakt 2 el serranoham in blokjes 2 fijngestampte ansjovisfilets 1 el geweekte rozijnen 1 el geroosterde pijnboompitten 1 ei Saus: 3 el olijfolie 1 gesnipp... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 varkenskoteletten 500 gram asperges 4 verse artisjokken pak polente (250 gram) balsamico azijn sjalotjes knoflook tijm suiker parmezaanse kaas 1 liter kip/groente bouillon boterBereidingswijze glace: Balsamico met sjalotje, tijm, k... bekijk recept »