1000 recepten met bleekselderij
1½ kg tastytomtomaten 1 ui 2 tenen knoflook 2 stengels bleekselderij 2 el olijfolie 1 liter groentebouillon (van tablet) 100 g rauwe ham 1 beschuit 400 g rundergehakt 1 ei1. Snijd het vel van de tomaten kruislings in, dompel ze... bekijk recept »
150 g gedroogde witte bonen (pak 500 gram) 3 stengels bleekselderij (in stukjes) 2 uien 5 tenen knoflook 4 takjes rozemarijn (bakje 15 g) 4 el olijfolie 5 roma tomaten (bak 750 g) 500 g winterpeen (geschild) 2... bekijk recept »
1 struik bleekselderij 300 g wilde zalmfilet ((zak a 750 g, diepvries), ontdooid) 750 ml groentebouillon (van tablet) 2 el olijfolie 1 ui (fijngesnipperd) 300 g risottorijst (pak 500 g) 1/2 bekertje slagroom (a 12... bekijk recept »
600 g vastkokende aardappels (bijv. Lady Christl zak a 2 kg) 3 stengels bleekselderij 1 sinaasappel 4 eetlepels olijfolie met knoflookaroma en chilipeper 1/2 eetlepel shoarmakruiden 1 zak eikenbladslamelange (100 g) 100 g zachte... bekijk recept »
1 eetlepel olijfolie 1 sjalot (fijngesnipperd) 1 zakje verse basilicum ((15 g), in reepjes) 450 g tuinerwten (diepvries) 800 ml groentebouillon (van tablet) 100 g sperziebonen (gehalveerd) 2 stengels bleekselderij... bekijk recept »
250 g winterpeen (geschild) 4 stengels bleekselderij 3 el olijfolie ( extra voor garnering) 1 ui (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 bakje kastanjechampignons ((250 g), in kwarten) 50 ml rode wijn 1 bl... bekijk recept »
300 g pipe rigate 200 g sugar snaps 2 rode uien 2 teentjes knoflook 1 rode peper 4 stengels bleekselderij 4 tomaten 200 g kipfilet olijfolie om in te bakken 3 tl cajunkruiden 200 g reuzengarnalen ... bekijk recept »
8 sneetjes volkorenbrood olijfolie om in te bakken 100 g zachte blauwe kaas Verwarm de oven voor op 200 ºC.Geroosterd brood met blauwe kaasLeg het brood op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel het brood met een scheutje oli... bekijk recept »
200 g extra mager rundergehakt ½ struik bleekselderij ½ winterpeen 2 el olijfolie 200 g spaghetti 70 g tomatenpuree 400 g tomatenblokjes 2 el balsamicoazijn 10 g rozemarijn 75 g rucola 100 g geraspte kaas (30)1. Bak... bekijk recept »
5 stengels bleekselderij arachideolie 100 ml witte wijnazijn 2 el honing Zoetzure bleekselderijVerwijder de harde draden van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in stukjes van circa 2 centimeter.Verhit een scheutje olie in een ... bekijk recept »