1000 recepten met bleekselderij
500 g aardappelgnocchi 1 ui 2 teentjes knoflook olijfolie om in te bakken 70 g tomatenpuree 6 stengels bleekselderij 500 ml gezeefde tomaten 150 g zachte geitenkaas 100 g geraspte Parmezaanse kaas Verwarm de ... bekijk recept »
½ fles droge witte wijn (a 750 ml) 1 bakje verse roomkaas (bieslook 60 (125 g)) 1 pakje plakken kaas (Leerdammer, 200 g) 300 g extra belegen boerenkaas (geraspt) ½ doosje Zwitserse strooikaas (a 60 g) 2 el... bekijk recept »
300 g macaroni 1 ui 2 stengels bleekselderij 1 courgette 3 eetlepels olijfolie 1 schaaltje Provençaals gekruide runderreepjes (ca. 300 g) 1 blik gepelde tomaten (400 g) 50 g zwarte olijven1. Macaroni koken volgens gebruiksaanw... bekijk recept »
50 g walnoten 6 eetlepels mayonaise ½ limoen (geperst) ½ struik bleekselderij 2 friszure appels (met rode schil)1. In droge koekenpan walnoten kort roosteren. Op bord laten afkoelen en doormidden breken. In schaal mayonais... bekijk recept »
300 g zilvervliesrijst 350 g ambachtelijke makrelen 450 g tuinerwten (diepvries) 1 rode ui 3 stengels bleekselderij 15 g koriander 3 el mayonaise1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Sch... bekijk recept »
2 tenen knoflook 2 rode uien 1 struik bleekselderij 400 g winterpeen 2 tl zout 700 g magere runderbraadlappen 3 el olijfolie 2 el bloem 2 takjes rozemarijn 600 ml bruin bier (flesje 300 ml) 150 g Cheddar Tophat 48 1 rol bla... bekijk recept »
1 grote ui 2 tenen knoflook 2 stengels bleekselderij 4 hazenachterbouten zout versgemalen peper 50 g boter of margarine 100 g spekreepjes 2½ dl rode wijn 1 pot wildfond (380 ml AH) 3 takjes tijm 2 laurierblaadjes 2 k... bekijk recept »
350 ml Struik krachtbouillon kipfilet 2 winterwortels 2 uien 2 stengels bleekselderij 1,5 l water 1 snufje zout 1 snufje peper1. Breng de krachtbouillon met het water aan de kook. 2. Voeg de wortel, de ui en de bleekselderij toe en kook de boui... bekijk recept »
200 g adukibonen 1 aubergine 4 el olijfolie 1 ui 2 tenen knoflook 250 g winterpeen 3 stengels bleekselderij 2 takjes rozemarijn 150 ml rode wijn 400 g tomatenblokjes 300 ml kraanwater 3 kippenbouillontabletten 1 laurierblaadje... bekijk recept »
4 plakjes bladerdeeg (diepvries, pakje a 10 plakjes) 1 struik bleekselderij 4 grote uien 4 eetlepels zonnebloemolie 1 zakje peen julienne (150 g) oude kaas (Goudse (stuk 200 g)) ½ bakje dadels (zonder pit (bakje a... bekijk recept »