1000 recepten met bleekselderij
4 eieren 1 ui 100 g radijsjes 2 stengels bleekselderij 1 rode paprika 4 tomaten 15 g verse basilicum 50 g gemengde sla 1 teen knoflook 185 g tonijn in olie 100 g olijfolie extra vierge 3 el olijfolie extra vierge 1 el wijnazij... bekijk recept »
200 g gedroogde pruimen 500 ml volle rode wijn 6 stengels bleekselderij 4 konijnenbouten (op kamertemperatuur) 2 el bloem 5 el olie 2 laurierblaadjes 70 g tomatenpuree 300 ml hete kippenbouillon (van tablet) 20 g platte pe... bekijk recept »
1 mespunt saffraandraadjes 1 dl witte wijn 2 el olijfolie 1 ui gesnipperd 5 stengels bleekselderij in dunne schijfjes 250 g gemengde zeevruchten ontdooid 1 l visbouillon 125 ml slagroom 20 g bladpeterselieWeek de saffraandraadjes 15 min. in witte wij... bekijk recept »
1 kleine struik bleekselderij 1 grote appel (geschild) ½ citroen 5 el mayonaise 75 g macadamianoten (grof gehakt)1. Verwijder de buitenste stengels van de bleekselderij. Pluk de gele blaadjes van de stengels uit het hart en leg... bekijk recept »
1 struik bleekselderij 1/2 zak tagliatelle (groene en witte (a 500 g)) 2 tenen knoflook 1 bakje gepelde walnoten (ca. 100 g) 1 1/2 dl olijfolie 2 eetlepels azijn 1 zakje Grana Padano kaas ( (100 g), geraspt)1. Bleekselderij... bekijk recept »
1 stronk bleekselderij 4 el olijfolie 1 winterpeen ((250 g), in plakjes) 2 tenen knoflook (geperst) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 2 kippenbouillontabletten 1 pot witte bonen ((330 g), uitgelekt) 1 stokbrood1. Snijd d... bekijk recept »
3 stengels bleekselderij 1 winterwortel 250 g chorizoworst 2 el olijfolie 400 g tomatenblokjes 2 kippenbouillontabletten 720 g witte bonen in tomatensaus (pot à 360 g) 600 ml kraanwater 1 bruin stokbrood1. Snijd de bleekselderij ... bekijk recept »
2 uien 1 venkelknol 4 stengels bleekselderij 200 g haricots verts 1 prei olijfolie om in te bakken 2 tl provençaalse kruiden 800 g tomatenblokjes 100 g kabeljauwfilet 100 g zalmfilet 1 kg mosselen... bekijk recept »
1 kg krieltjes 3 el arachideolie 400 g braadworsten 1 stronk bleekselderij 1 venkelknol 312 g mandarijnpartjes op lichte siroop 150 g veldsla 40 g blanke rozijnen 50 g romige dressing 15 g peterselie1. Was de krieltjes en halveer ze... bekijk recept »
300 g linzen 2 eetlepels olijfolie 100 g gerookte spekblokjes 1 grote ui (fijngesneden) 2 stengels bleekselderij (in stukjes) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 750 ml vleesbouillon 4 saucijsjes1. Spoel de linzen in een zeef a... bekijk recept »