1000 recepten met bleekselderij
4 eetlepels roomkaas 1 wraptortilla (pak a 4 stuks) 100 g gekookte ham (in reepjes) 1 zoetzure appel ((bijv. Granny Smith), in blokjes) 1 stengel bleekselderij (fijngesneden)1. Smeer de roomkaas op de wraptortilla en verde... bekijk recept »
2 knoflook 4 sjalotten 400 g speklapjes 1 struik bleekselderij 1 rode paprika 2 el diksap (appel) 5 el zonnebloemolie 1 el kerriepoeder 300 g rijst 4 el pindasaus1. Pers de tenen knoflook en snipper de sjalotten. Snijd de spekl... bekijk recept »
200 g spekreepjes 2 beefburgers tomaat (AH Greenfields) 5 stengels bleekselderij 300 g winterpeen (ongeschild) 1 ui 800 g tomatenblokjes 250 g verse lasagnebladen (schaal, koelvers) 250 g mozzarella 200 g cherrytomaten ... bekijk recept »
1 ui 2 stengels bleekselderij 600 g gemengde paddenstoelen 3 tenen knoflook 2 el olijfolie 4 takjes platte peterselie 4 takjes tijm 1½ liter groentebouillon (van tablet) 75 ml slagroom 4 sneetjes ciabatta's 2 el olijfolie ext... bekijk recept »
2 el olijfolie 3 stengels bleekselderij (in plakjes) 2 rode paprika's (in stukjes van 2 cm) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g) 2 tl suiker chilipeper (molen 26 g)1. Verhit de olie e... bekijk recept »
300 g farro 3 stengels bleekselderij 500 g kleine spruiten 2 tenen knoflook 30 g boter 2 tl gemalen laurier 2 el bloem 250 ml hete kippenbouillon (van tablet) 1 handpeer 100 g walnoten 150 g Danish blue (blauwaderkaas)1.... bekijk recept »
2 uien 125 g winterpeen 3 stengels bleekselderij 1 el olijfolie 2 runderschenkel met been 1 liter kraanwater 1 runderbouillontablet 0.05 g saffraan (zakje à 0.05 g) 50 g boter 300 g risottorijst 100 ml droge witte wijn 100 ... bekijk recept »
1 ui 250 g winterpeen 1 stengel bleekselderij 2 el olijfolie 25 g boter 450 g mager rundergehakt 6 el runderbouillon (tablet) 800 g tomatenblokjes (blik) 1 el tomatenpuree 300 g spaghetti1. Verhit de olie met de boter in e... bekijk recept »
2 x 2 ribkarbonades 5 eetlepels olijfolie 1 theelepel gedroogde oregano 2 zakken A-partjes (Toscaanse (a 425 g)) 1 struik bleekselderij (schoongemaakt) 2 appels (braeburn)1. Dep de karbonades droog met keukenpapier. Meng 2 ee... bekijk recept »
1 kg aardappelen (iets kruimig) 4 stengels bleekselderij (in stukjes) 1 bekertje crème fraîche (125 ml) ½ zakje selderij ((a 40 g), fijngesneden)1. Schil de aardappelen en kook ze in ruim water met wat zout 20 min. Kook... bekijk recept »