1000 recepten met bleekselderij
500 gram Lamsnek met bot. 1 ui 2 strengen bleekselderij 1 middelgrote winterwortel 1 grote vleestomaat 2 tn knoflook 5 piment-korrels zout & peper uit de molen 2 takjes tijm 1 eetl rozemarijn heel fijn gesneden Lamsfond of kalfsfond 1/2 fles rod... bekijk recept »
15 g peterselie 700 g voorgekookte krielaardappeltjes 4 el Solo Vloeibaar 300 g bleekselderijstengels 200 g waspeen 2 tomaten 4 zoetzure augurkjes 1 teentje knoflook 500 g (wit)visfilet of zalm 1. Verwarm de oven voor op 200°C.2. Hak de peterseli... bekijk recept »
4 mooie kipfilets 400 gr geurige basmati rijst 2 el olijfolie 2 uien gesnipperd 2 stengels bleekselderij in smalle boogjes 1 tl kerriepoeder 2 el bloem 250 ml bouillon van kippentablet 125 ml crème fraîche 400 gr diepvrieserwtjes1. Met mooie ing... bekijk recept »
2 kipfilets 2 sjalotjes 4 stengels bleekselderij 1 paprika 250 gram (mini-)krieltjes 300 ml kippenbouillon 10 gram verse basilicum 1/2 eetlepel olijfolie 1 eetlepel bloem snufje peper en zout 1. Pel de sjalotjes en snij in vieren. Maak de bleek... bekijk recept »
3 bosuitjes 4 worteltjes 2 stengels bleekselderij 1 rode Spaanse peper 50 g boter 100 g spekreepjes 200 g diepvries doperwtjes Peper Zout1. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Maak de worteltjes en bleekselderij schoon en snijd ze in kleine blokjes... bekijk recept »
750 g worteltjes (bospeen) 1 teen knoflook 2 tl geraspte citroenschil zout, peper 2 kneepjes Solo Vloeibaar 2 el gehakte peterselie Voor de vispakketjes: 1 stengel bleekselderij 1 stuk winterwortel, ca. 8 cm 4 stukken kabeljauwfilet zout, pepe... bekijk recept »
1 ui 1 teentje knoflook 2 stengels bleekselderij 2 aardappelen 4 tomaten 4 el olijfolie 1 tl saffraanpoeder of kurkuma 1/4 liter droge witte wijn 1 liter visbouillon (van tabletten) 1 tl tijm 1 laurierblad 800 g visfilet (bijv. kabeljauw en/of poon) ... bekijk recept »
10 stuks gezaagde kalfsschenkel, 5 trostomaten, 4 sjalotten, 500 g winterwortel, 4 teentjes knoflookgeperst, 250 g bleekselderij, 1 takje tijm, 1 sinaasappel, 1 dl olijfolie, 3 dl kalfsbouillon, 4 laurierbladeren, Bloem, Zout en peper. De sjalot pell... bekijk recept »
1 bleekselderij ( alleen het gele hart van de stronk ) 1 bosje radijs 1 appel 1/2 citroen 2-3 eetlepels mayonaise 1 bosje sprotjes ( of 150 gram sprotfilet ) 1/2 bakje tuinkers , losgeknipt1. Snijd de onderkant van de stengels bleekselderij. Pluk de ... bekijk recept »
4 zalmfilets (à 125 gram) 8 plakjes (roomboter)bladerdeeg 2 stengels bleekselderij 2 bosuitjes halve citroen 125 ml crème fraîche zout en versgemalen peperVerwarm de oven voor op 200 °C. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Rol 4 plakjes deeg wat u... bekijk recept »