1000 recepten met bleekselderij
600 g doorregen runderlappen zout en versgemalen peper 2 theelepels chilipoeder 50 g boter 2 teentjes knoflook 4 stengels bleekselderij 1 zak panklare koolraap (300 g) 1 vleesbouillontablet 1 flesje Pilsbier (33 ml) 3 plakjes ontbijtkoekRunderlappen ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 400g kipfilets 100g boter 1 groene appel citroensap 1 ui 2 stengels bleekselderij 1,25dl appelsap zout peper nootmuskaat 1 eetlepels bloem 1,5dl koffieroomSnijd de kipfilets in reepjes en bestrooi deze met peper en zout. Schil de app... bekijk recept »
Voor 4 personen: 500 gr rosbief peper en zout 2 sjalotjes 2 stengels bleekselderij 50 gr boter 10 gr bloem 2 theelepels paprikapoeder 4 dl gezeefde tomaten 400 gr tagliatelle 1 bekertje crème fraiche 2 eetlepels verse peterselie 1 eetlepel verse bies... bekijk recept »
Voor 4 personen: 500 gr rosbief peper en zout 2 sjalotjes 2 stengels bleekselderij 50 gr boter 10 gr bloem 2 theelepels paprikapoeder 4 dl gezeefde tomaten 400 gr tagliatelle 1 bekertje crème fraiche 2 eetlepels verse peterselie 1 eetlepel verse bies... bekijk recept »
4 zalmfilets van 125 g (alternatief: roodbaars, kabeljauw) 8 plakjes (roomboter)bladerdeeg 2 stengels bleekselderij 2 bosuitjes 1/2 citroen 125 ml room zout, versgemalen peperVerwarm de oven voor op 200°C. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Rol 4 ... bekijk recept »
Nodig voor 4 personen: 4 zalmfilets van 125 g (alternatief: roodbaars, kabeljauw) 8 plakjes (roomboter)bladerdeeg 2 stengels bleekselderij 2 bosuitjes 1/2 citroen 125 ml crème fraîche zout, versgemalen peperVerwarm de oven voor op 200 °C. Laat de pla... bekijk recept »
Voor 4 personen : 1 kilo aardappelen zout peper ca. 400 gram zalm (moten of uit blik) ca. 2 eetlepels citroensap 5 vleestomaten of 1 blik gepelde tomaten 4 eetlepels gesnipperde kruiden bijv. peterselie, bieslook of basilicum 1 ui 2 stengels... bekijk recept »
1 kilo aardappelen zout peper ca. 400 gram zalm (moten of uit blik) ca. 2 eetlepels citroensap 5 vleestomaten of 1 blik gepelde tomaten 4 eetlepels gesnipperde kruiden bijv. peterselie, bieslook of basilicum 1 ui 2 stengels bleekselderij bo... bekijk recept »
voor 2 personen: 1 eetlepel boter 1 ui 1 teentje knoflook 1 gele paprika 125 gram champignons 2 stengels bleekselderij 1 eetlepel fijngeknipte peterselie 5 eetlepels gekookte linzen 1/2 blik tomaatblokjes 150 gram hamblokjes 1/2 theelepel gedroogde t... bekijk recept »
1 bosje radijs3 sinaasappels, schoongeboend3 eetlepels gehakte lente-/bosui of bieslookmespuntje cayennepeper125 milliliter halfvolle yoghurt1 eetlepel honing2 appels, geschild, in blokjes2 stengels bleekselderij, in stukjes150 gram gemengde blad... bekijk recept »