1000 recepten met bleekselderij
200g dik gesneden chorizo 2 uien 30 g boter 400 g winterwortel ? struik bleekselderij 750 g stoof- braad- of sukadelappen 2 theelepels paprikapoeder blikje tomatenpuree 2 laurier-blaadjes 2 takjes tijm of provencaalse kruiden 2 ? dl wijn 1 tablet bou... bekijk recept »
4 plakken rauwe ham van ? centimeter dikte1? kilo riblappen4 uien2 winterwortels3 stelen bleekselderij1 rode paprika2 teentjes knoflook100 gram boter1 afgestreken eetlepel provencaalse kruiden ? liter vleesbouillon? liter rode wijnzout en cayennepepe... bekijk recept »
Peperzouthalf pakje dessertrijst (kortkokend)1 blokje vleesbouillon1 chilipeper1 blik tomaatblokjes1 el. gehakte peterselie1 grote ui1 stengel bleekselderij1 zakje verse Provencaalse kruiden100 gram doperwten2 el. olijfolie2 teentjes knoflook25 gram ... bekijk recept »
1 grote rookworst 500 gram kruimig kokende aardappelen 2 uien 2 teentjes knoflook 1 flinke winterwortel 1 steel prei 2 stelen bleekselderij 1 grote rode paprika 1 liter vlees- of kippenbouillon, zelf getrokken, uit een pot of van tabletten 1 dl kookr... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 ui 2 teentjes knoflook 2 stengels bleekselderij 350 gr Italiaanse worst 1 aubergine 250 gr trostomaten 50 gr groene olijven, zonder pit 4 el Extra Vergine olijfolie 2 el Bertolli Aceto Balsamico di Modena 1/2 el poedersuiker 50 gr ... bekijk recept »
2 aubergines300 gram bruine rijstpeper / zout4 stengels bleekselderij1 uitje 1 teen knoflook1 theelepel oregano basilicum suikermespunt gemberpoeder1 wortel 1 prei1 blik tomaten in sapmespunt tijm200 gram feta- Was de aubergine, snijd ze in dunne pla... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 liter groentenbouillon van 1 tablet 60 gram tarly 1 ui 2 worteltjes 2 stengels bleekselderij 125 gram kleine champignons 125 gram tofu 2 eetlepels walnotenolie 2 eetlepels tomatenketchup 2 eetlepels tomatenpuree peper uit... bekijk recept »
400 gr kabeljauwfilet 1 ui 1 winterpeen 1 prei 1 stengel bleekselderij 1 teentje knoflook 1 blikje ananasblokjes 2 el gemberpoeder 2 el bieslook 4 el bloem 3 el olie (zonnebloem/olijf) 1 blikje tomatenblokjes 1 blokje bouillonpoeder ketj... bekijk recept »
Voor 6 personen: 1 kg magere runderlappen 2 uien 1 winterwortel 5 stengels bleekselderij 2 eetl. zonnebloemolie 75 g boter 4 dl vleesbouillon of vleesfond versgemalen peper zout 2 theel. paprikapoeder 1 eetl. gehakte tijm (vers of diepvries) of 1 the... bekijk recept »
10 kalfsschenkels 2 blikken gepelde tomaten boter bloem 1 l rode wijn 16 teentjes knoflook 3 ui 1 bosje bleekselderij 2 winterwortel basilicum tijm 1 citroen 2 bouillonblokjes zout en peper- Snijd het vlies om de kalfschenkels op verschillende plaats... bekijk recept »