1000 recepten met bleekselderij
350 gr snelkookrijst zoutpeper 1/2 theel saffraanpoeder of koenjit 400 gr kalkoen- of varkensschnitzel 4 stengels bleekselderij 150 gr verse of diepvriespeultjes 25 gr boter 3 eetl olie 50 gr gele rozijnen 1 blik (ca 400 gr) mangoschijfjes ca. 1 mesp... bekijk recept »
500 gram krieltjes 2 lente uitjes 1 spaanse peper 2 eetlepels olijfolie 4 stengels bleekselderij 1 theelepel provencaalse kruiden 2 eetlepels water zout peper Hulpmiddelen Ovenvaste schaal Hulpmiddelen - Ovenvaste schaal Bereidingswijze De krieltjes... bekijk recept »
350 g rijstpeperzout? theelepel saffraanpoeder of koenjit (geelwortel)400 g kalkoen- of varkensschnitzel4 stengels bleekselderij150 g verse of diepvries- peultjes25 g boter3 eetlepels olie50 g gele rozijnen1 blik (400 g) mangoschijfjesca. 1 mespuntje... bekijk recept »
25 gram gedroogde paddestoelen(shiitake en cepes) 1,2 liter kokend water 2 eetl. Zonnebloemolie 150 gram sjalotjesfijngesnipperd 2 stengels bleekselderijin plakjes 4 theel. Geraspteverse gemberwortel 1 rode peper zonder zaadin dunne reepjes 2 wortels... bekijk recept »
2 uien1 groene paprika1 rode paprika4 stengels bleekselderij1 prei1 dikke plak gekookte ham van 150 gram1 rookworst van 350 gram50 gram boter2 teentjes knoflook375 gram rijst1 theelepel cayennepeper2 laurierblaadjes1 theelepel oregano1 vleebouillonta... bekijk recept »
200 g bleekselderij 1 prei 1 rode paprika 1 ui 3 el zonnebloemolie Zout en vergemalen zwarte peper Gedroogde provencaalse kruiden,naar smaak 375 g kipfilet 2 el olijfolie extra voor besprenkelen Tomatenketcup,naar smaak 1 pak mix voor pizza... bekijk recept »
Voor 4 personen: 400 gram visfilet,bijv. kabeljauw, schel- of koolvis l eetlepel citroensap zout (versgemalen) peper 4 stengels bleekselderij 4 gedroogde tomaten in olie 50 gram boter 40 gram bloem + bloem voor het uitrollen 100 ml droge witte wijn 1... bekijk recept »
750 gr ontbeende hertenbout, 2 uien, 1 winterwortel, 3 stengels bleekselderij, 50 gr boter peper, zout, 2 dl wildfond, 2 el gin of jenever, 400 gr gemengde paddestoelen (shii-take, oesterzwammen en kastanjechampignons) 2 el zwartebessengelei, 30 gr b... bekijk recept »
Voor 4 personen: 25 blaadjes verse spinazie (wilde) 1 stengel bleekselderij, in blokjes 4 kipfilets 100 g rivierkreeftjes 150 g rijst 75 g koude boter 380 ml visfondSpinazie in porties 1-2 sec. in kokend water met zout dompelen en dan met koud water ... bekijk recept »
750 gram winterpeen Scheutje Maggi Basis voor Franse Uiensoep 1 ui 4 stengels bleekselderij 1 rode paprika 2 teentjes knoflook 1 eetlepel Mexicaanse kruiden, zoutloos/natriumarm (zakje) 150 ml droge witte wijnIn een soeppan ruim 1 liter water aan de ... bekijk recept »