1000 recepten met bleekselderij
3 eetlepel(s) olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 stängel bleekselderij, fijngesnede; n 2 wortels, fijngesneden 1 kg rundvlees aan één stuk, 1 theelepel(s) rozemarijnnaaldjes 1 theelepel(s) oreganoblaadjes 500 ml rode wij... bekijk recept »
1 kg aardappels (vastkokend) 400 gram bospeen 300 gram diepvries doperwten 4 stengels bleekselderij 250 gram gekruide kipfilet (vleeswaren)/achterham in dikke plakken 4 zoetzure augurken 1 sinaasappel 1/2 citroen 1,5 tl mosterd 4 el olijfolie zout pe... bekijk recept »
100 gr uien 2 teentjes knoflook 1 takje peterselie 1 takje tijm 1 theelepel rozemarijnnaaldjes 1 laurierblad 1 theelepel gemengde peperkorrels 1/2 liter spaanse rode wijn 2 eetlepels olie 1 lamsbout van plusmn 1250 gram 350 gr bleekselderij 100 gr z... bekijk recept »
3 eetlepels olie 800 gr-1 kg lamsvlees in dobbelstenen van 4 x 4 cm 150 gr mager ontbijtspek in reepjes 25 kleine uitjes 1 kleine winterwortel in plakjes 2 stengels bleekselderij in plakjes 2 geperste teentjes knoflook 2 eetlepels bloem 1 fles rode w... bekijk recept »
Voor de consommé 2 karkassen van parelhoen 2 uien 1 prei 1 winterwortel 1 stengel bleekselderij 50 gr boter 3 dl rode wijn 2 kippebouillontabletten 5 takjes peterselie 1 laurierblaadje 1/2 theelepel tijm Zout Peper Voor de kipquenelles 5 takje... bekijk recept »
1 verse kalkoen a 1800 gr Zout Peper 100 gr boter 100 gr ontbijtspek Haakkatoen Vulling Appel-bleekselderijvulling 1 kleine ui 1 stengel bleekselderij 1 grote appel (goudrenet) 25 gr boter 1/2 theelepel kipkruiden Peper 3 sneetjes oud witbrood 1 ei 1... bekijk recept »
4 ciabattabroodjeseventueel zelf afgebakken - 250-300 gram gepelde garnalen - 3 bleekselderijstengels - 2 eierenhard gekookt - 2 tomatenontveldvruchtvlees in blokjes - 1 eetl. aceto balsamico - 1 theel. limoen- of citroensapgezeefd - 1 theel. droge w... bekijk recept »
14 gamba's 1 rode peper 1 rode ui 2 tenen knoflook 1 flinke stengel bleekselder 3 tomaten 2 eetlepels olie 1 theelepel gemalen koriander (ketoembar) 1 mespunt gemalen komijn (djinten) zout, peper 2 eetlepels fijngehakte peterselieVerwijder de zaadjes... bekijk recept »
4 stengels bleekselderij 0.25 Chinese kool 50 g walnoten 6 eetlepels saffloerolie 2 cl azijn 0.5 eetlepel mosterd kruidenzout peper 100 g kaasMaak een vinaigrette. Meng de olie met de mosterd en de azijn. Kruid met peper en kruidenzout. Snij de kaas ... bekijk recept »
Voor 2 personen:per persoon 30 Kcal 2 stengels bleekselderij 3 dl (groente)bouillon 1 eetlepel bloem ½ dl melk 4 takjes peterselie nootmuskaatMaak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in smalle reepjes. Kook de selderij 5 minuten in de bouill... bekijk recept »