1000 recepten met bleekselderij
1/2 groene paprika2 zachtzure appels15 gram boter50 gram garnalen200 gram aardappelen1/2 liter groentebouillon1 eetlepel citroensap1 eetlepel kerriepoeder2 eetlepels gemalen kokos1 stengel bleekselderijpeper en zout De boter in de ovenvaste schaal in... bekijk recept »
2 blikjes krabstukken 170g, uitgelekt 4 eetlepels boter 1 ui, fijngehakt 1 stengel bleekselderij, in blokjes 1/2 paprika, in blokjes 100 gram gekruimeld oud witbrood of panko (kant-en-klaar Japans broodkruim) + extra 2 eetlepels peterselie, fijngehak... bekijk recept »
4 gerookte makreelfilets 2 sinaasappels 2 stengels bleekselderij, in smalle boogjes 1 appel, in blokjes 2 gemberbolletjes, fijngehakt 1 eetlepel gembersiroop 1 eetlepel verse bieslook, gehakt mespuntje paprikapoeder 50 g walnoten ½ krop friseesla of ... bekijk recept »
500 gram roodbaarsfilet halve citroen (uitgeperst) 6 eetlepels olijfolie 2 tenen knoflook (fijngehakt) 1½ eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden 450 gram aardappelschijfjes (voorgekookt) 150 gram winterwortel (ikleine blokjes) 2 stengels bleekselderij... bekijk recept »
4 stukken zalmfilet (à 100 gram) 1 dunne prei 2 stengels bleekselderij 4 bosworteltjes 25 gram boter 3 eetlepels olijfolie extra vierge sap van een halve citroen 1 teentje knoflook 2 eetlepels fijngehakte basilicum zout en versgemalen peperSnijd de p... bekijk recept »
2 rode in plakjes gesneden ui 3 eetlepels olijfolie 1 struik in plakjes gesneden bleekselderij 1 pot witte bonen 1 plakjes gesneden rookworst peper zout. Fruit de ui al omscheppend 5 minuten in de hete olie. Voeg de bleekselderij toe en bak ze ... bekijk recept »
250 gr. hollandse garnalen (gepeld)meer kan natuurlijk altijd 1 mango1 stengel bleekselderij,1 eetl. versgehakte bieslook. Voor de dressing: 125 ml. creme fraiche2 eetl. mayonaise2 eetl. limoensap1 eetl. droge sherry of witte wijnvers gemalen peperbl... bekijk recept »
15 gr boter of margarine 2 theel kerriepoeder 1 uifijngesnipperd 1 stengel bleekselderijkleingesneden 25 gr chilies uit blikuitgelektgesnipperd 200 gr verse roomkaas 1 eetl melk 1 theel citroensap 200 gr krabvlees 2 eetl fijngehakte peterselie 1. Ver... bekijk recept »
225gr:verse garnalen(steurkrabben).3 eetlepels (45ml)rijstwijn of sherry.2 sjalotten,allen de witte delen.1/2 kopje(50gr:bleekselderij.1/3 kopje(50gr:)wortels.1 eetlepel(15ml)doperwten.VOOR DE SAUS:2 eetlepels(30ml)sojasaus.1 theelepel(5ml)sesamolie.... bekijk recept »
1/2 el olijfolie traditioneel (C1000) 125 g magere spekreepjes 250 g champignonsin plakjes 1 preiin dunne ringetjes 100 g chorizoin plakjes 3 vastkokende aardappelengeschild en in blokjes 1 pot Struik Krachtbouillon met rundvlees 1 blik stevig... bekijk recept »