1000 recepten met bloemkool
1 bloemkool 500 gr gahakt 2 eieren 6 aardappelen gemalen kaas1. - Bak het gahakt en doe in een vuurvaste schotel.2. - Was en snij de bloemkool in roosjes, kook ze en verdeel ze over het gehakt.3. - Schil de aardappelen, snij ze in blokjes, kook ze en... bekijk recept »
1,5 kg gehakt 3 ajuinen 1 grote bloemkool currypoeder aardappelen boter melk ei peper, zout, notemuscaat 1. Bak het gehakt aan in de boter2. Maak de bloemkool schoon en kook de roosjes3. Pel de ajuien en snij in schijven (ringen)4. Kook de aardap... bekijk recept »
600 gr gemengd gehakt 1 kleine ui, gesnipperd 1 kleine bloemkool 800 gr bloemige aardappelen melk solo, bakken en braden nootmuskaat solo vloeibaar 2 tomaten Saus: 2 el solo, bakken en braden 2 el bloem melk geraspte gruyère & emmentaler peper&... bekijk recept »
1 bloemkool 400 gr chipolata aardappelen melk 2 pakjes witte saus bakboter peper, zout nootmuskaat 1. Haal de bladeren van de bloemkool en leg de roosjes in koud water met zout. Laat deze 10 min weken, spoel ze dan met veel water en kook ze gaar.C... bekijk recept »
1 KILO zachtkokende aardappelen (bv. Bintje) 2 DL WARME MELK peper en zout nootmuskaat BOTER 1 ui, fijngesneden 500 GR gehakt (varkens/rund) 1 theelepel gedroogde tijm 1 theelepel fijngesneden rozemarijn 2 DL runderbouillon maïszetmeel 1 bloem... bekijk recept »
1 bloemkool 1 rode paprika 2 uien 400 GR gehakt 1 theelepel oregano 1 theelepel tijm 1 theelepel chilipeper 1 blikje tomatenpuree 1 theelepel azijn 1 theelepel bruine suiker 300 ML kippenbouillon peper en zout 1. was de bloemkool en verdeel in ... bekijk recept »
800 g bloemige aardappelen 1200 g gemengd gehakt 1 ui 1 bloemkool 200 g erwtjes 5 dl melk Blanke roux 200 g Emmentaler, geraspt Peper en zout Nootmuskaat 2 dl tomatensaus1. Schil de aardappelen en snijd in stukken. Gaar ze enkele minuten in gez... bekijk recept »
4 steaks 1 bloemkool 4 eieren 130 g Solo 2 el gehakte peterselie 1. Neem de steak een half uur voor het bakken uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen.2. Kook de eieren 8 – 10 minuten. 3. Verdeel de bloemkool in roosjes. Blancheer ze 3- 4... bekijk recept »
1. Kook de aardappelen gaar in zout water en giet ze af. Pureer ze met de melk. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Voeg een klontje boter toe en hou de puree warm. Fruit intussen de ui glazig in wat boter. Voeg het gehakt toe ... bekijk recept »
1 kg aardappelen 500 gr gehakt 1 doosje Iglo Bloemkool in kaassaus boter peper, zout, nootmuskaat melk 1 ui 100 gr gemalen kaas 1. Schil de aardappelen, kook in een ruime hoeveelheid water, giet af en maak puree.2. Snij de ui fijn en bak in de p... bekijk recept »