1000 recepten met bloemkool
1 bloemkool 0.5 l light room 2 blaadjes gelatine truffelolie osciètra kaviaar naar believen peper zout nootmuskaat 1. Kook de bloemkoolook gaar en giet af. 2. Week ondertussen de gelatine in koud water. 3. Voeg de slagroom light room bij de bloem... bekijk recept »
300 g bloemkool 3 tomaten 3 eetlepels extra vergine olijfolie 3 sjalotten fijngehakt 1 dl droge witte wijn 1 handvol gemengde fijngehakte verse tuinkruiden (peterselie, kervel, basilicum en biesloo 600 g visfilets 1 dl visbouillon peper en zout ... bekijk recept »
1 sjalot 1/2 bloemkool 1 bokaal gevogeltefond 1 rode biet 1/4 bussel bieslook 4 sneetjes brood 16 verse sint-jakobsnoten 2 el Solo Vloeibaar 3 takjes verse tijm 3 el olijfolie zout peper 1. Emulsie van bloemkool 2. Pel en snij de sjalot. Bak ... bekijk recept »
800 gr red snapper 1 stuk bloemkool 2 dl light room 2 bussel jonge waterkers 1/2 liter knorr kreeftenbisque 1 blokje kipbouillon1. -kook de bloemkool graar in watermet een beetje room en kipbouillon2. -giet de bloemkool af,bewaar het kookvocht!3. ... bekijk recept »
4 grietfilets, elk /- 120 gr 1 kleine bloemkool 3 dl room 6 el gehakte kruiden, bieslook, peterselie, dragon, basilicum 4 el zure room solo, bakken en braden nootmuskaat peper&zout (pezo)1. Kuis de bloemkool en verdeel hem in roosjes, kook deze bee... bekijk recept »
500 gr bloemaardappels 2 dl olijfolie 50 gr pijnboompitten 2 teentjes look 1 kleine bloemkool 100 gr basilicum 100 gr parmezaanse kaas 400 gr grietfilet peper en zout 1. aardappels garen in gezoute water, afgieten en pureren.2. Bloemkool garen... bekijk recept »
4 grote aardappelen (ongeveer 250 g per stuk) 3 paprika's (rood, geel en groen) 2 middelgrote uien 7 el honingvinaigrette (zelfgemaakt* of kant-en-klaar) 3 el Solo Vloeibaar 1 el groentebouillonpoeder 200 g bloemkool in (zeer) kleine roosjes 400 g... bekijk recept »
½ bloemkool ½ bot groene asperges ½ bot witte asperges 1 ui 400 g bloemaardappelen peper en zout muskaatnoot 1 klontje boter 1 ei 1 scheutje melk 4 filets Lotte (staartvis of zeeduivel) peper en zout 150 g boter 1 citroen e... bekijk recept »
350 g witte rijst 300 g bloemkool 300 g kipfilet 2 eetlepels sojasaus 1 Knorr Bouillonketeltje Kip 1 blik maïskolfjes (ca 350 g) 25 g Solo vloeibaar 2 zakjes Knorr Curry saus 200 ml kokosmelk Voor de garnering: 0.5 rode peper, zonder zaadjes & ... bekijk recept »
1 kg aardappelen bouillonpoeder 1 bloemkool 1 bosje gemengde verse kruiden (ongeveer 10 g)* 2 el broodkruim 5 el Solo Vloeibaar 4 el hüttenkäse (vers)gemalen zwarte peper paprikapoeder 4 kalkoenschnitzels (totaalgewicht 300 g) 2 el pijnboompitj... bekijk recept »