1000 recepten met bloemkool
1 grote bloemkool 75 gram pancetta 4 lepels witte broodkruim 50 gram bloem 50 gram boter 5 dl melk 1 lepel graantjesmosterd 40 gram parmezaan 1/2 bosje marjolein peper en zout 70 gram gorgonzola 1. Verdeel de bloemkool in roosjes, blancheer ze tie... bekijk recept »
1 kuipje boursin Sjalot & Bieslook 1 hele bloemkool 12 stuks sjalotten 150 gr ontbijtspek in dunne plakjes 1 el bakproduct ( margarine,roomboter) 1 el honing 3 el kleingesneden bieslook versgemalen pezo1. Pel de sjalotten en halveer eventueel grot... bekijk recept »
2 el geperste knoflook 3 el olijfolie 1 st bloemkool in roosjes 5 el gemalen parmezaanse kaas 1 ek vers gehakte peterselie pezo1. Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius/Gasovenstand Vet een grote ovenschaal in.2. Doe de olijfolie en knoflook ... bekijk recept »
1 bloemkool 1 dl crème fraîche 0.25 bolletje nootmuskaat, geraspt 1. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en kook deze beetgaar in ongeveer 10 minuten. 2. Giet de groente af en schep er de crème fraîche en de geraspte nootmuskaat doorheen. Serveer... bekijk recept »
1 bloemkool 1 kneepje Solo Vloeibaar 1.5 el pijnboompitten 125 g gorgonzola 1. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en kook deze beetgaar in ongeveer 10 minuten. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een droge koekenpan rondom bruin. Snijd de... bekijk recept »
1 bloemkool 25 g Solo Vloeibaar 25 g bloem 1.5 dl Knorr Finesse Bouillon Kip 1 dl light room 2 tl tomatenpuree 200 g surimi 1 el bieslook, fijngeknipt 1. Pluk de surimi in stukjes. Verdeel de bloemkool in roosjes en kook deze beetgaar in ongeve... bekijk recept »
750 g bloemkoolroosjes 1 dl light room 2 volle el groene pesto1. Kook de bloemkoolroosjes beetgaar in ongeveer 10 minuten. Kook ondertussen in een steelpannetje de light room een minuut of 2 met de pesto. 2. Giet de bloemkoolroosjes af en schenk de... bekijk recept »
1 hele bloemkool in roosjes 1 rode ui in stukjes 5 el olijfolie 1. Preheat the oven to 400°F/200°C. Place the cauliflower florets in a saucepan and add 1 teaspoon salt. Cover with water and simmer for 15 minutes, until the florets are quite soft. T... bekijk recept »
1 bloemkool 1 el Solo 1 bosje radijsjes 1 bosje jonge spinazie 3 lente-uitje 1 pakje burrata (Italiaanse kaas) 2 el extra vergine olijfolie vers gemalen peper zeezout1. Maak de salade: Was de bloemkool zorgvuldig en snijd in de doorsnede in plak... bekijk recept »
½ grote bloemkool250 g gele kerstomaatjes1 gele paprika1 komkommer1 rode ui2 bosjes platte peterselie, blaadjes afgeritst 1 bosje munt, blaadjes afgeritst olijfolie sap van 1 citroen zout, peper1. Snij de bloemkool in stukjes en mix ze tot grove korr... bekijk recept »