1000 recepten met bloemkool
200 gr bloemkool 1 stengel bleekselderij 1 goed rijpe avocado 1 eetl limoen- of citroensap (1 - 2 teentjes knoflook) De in roosjes verdeelde bloemkool 15 minuten koken in weinig water. De bleekselderij in de lengte in drieen snijden en vervolgens in ... bekijk recept »
2 zakken bloemkool-broccolimix (? 400 gr.) 2 kruidenbouillontabletten 6 zongedroogde tomaten 3 el groene pesto zwarte peper (bij voorkeur vers uit de molen) takje basilicum * Was de bloemkool en broccoli * Kook de bloemkool in ruim water met een bou... bekijk recept »
200 gm bloemkool 1 stengel bleekselderij 1 goed rijpe avocado 1 eetlepel limoen- of citroensap 2 teentjes knoflook De in roosjes verdeelde bloemkool 15 minuten koken in weinig water. De bleekselderij in de lengte in drieën snijden en vervolgens in he... bekijk recept »
1 small bloemkool 1 1/2 liter kookwater van bloemkool zo nodig; aanlengen met water 1 bouillon 1 small selderij 2 aardappelen 1 ui 50 gm vetstof 50 gm peterselie 1 de tuiltjes van de gare bloemkool 1 peper, zout, kruidentuiltje Kook de bloemkool. Rei... bekijk recept »
1 bundeltje, fijne, groene asperges 1 snuifje griessuiker 1 kleine bloemkool 4 eieren 150 gr zachte raclette kaas 8 sneetjes bacon (ca. 150 gr) Boter 8 kleine coctailworstjes 1 schaaltje tuinkers Zout Schil de onderste helf van de asperges en was z... bekijk recept »
400 gram bloemkool 1 kleine krop andijvie 400 gram gekookte witte bonen 150 ml creme fraiche 200 gram spekreepjes Een kommetje zelfgemaakte vlees jus Was de bloemkool snijd in stukken en zet, met weinig water, op in een grote pan. Laat in 15-20 minu... bekijk recept »
400 gr mager rundergehakt zout en peper Provencaalse kruiden 1 ei paneermeel of beschuit boter of margarine 600 gr aardappelen 1 bloemkool (ca. 1 kg) 1 bouillonblokje Het gehakt aanmaken met zout, peper, kruiden, ei en paneermeel of beschuit er hierv... bekijk recept »
Voor 4 personen: 125 gr tarbot 1 bloemkool volle room boter peper, zout en nootmuskaat 1 rode paprika pijnboompitten verse parmezaanse kaas rucola basilicum olijfolie 1 kippenbouillonblokjeSnijd de bloemkool in roosjes en kook ze in gezouten water me... bekijk recept »
Voor 4 personen 1 bloemkool 2 groene appels 1 citroen 1 blik krab 2 eetlepels lichte room 1/2 dosis saffraan 1 takje platte peterselie zout peperVerdeel de bloemkool in roosjes en was die. Schil de appelen en snij ze blokjes. Snij de citroen in tweeÃ... bekijk recept »
1 grote bloemkool, 3 ? 4 stokken soepprei, 1 soepselder, 3 à 4 ajuinen, 2 grote aardappelen, 2 blokjes rundsbouillon, 2 blokjes tuinkruidenbouillon, 2l water. **Afwerking:** 2dl room wat verse peterselie- Was en snij de prei, de selder, de bloemkool,... bekijk recept »