1000 recepten met bloemkool
Voor 2 personen: 1 ei 1 kleine bloemkool zout 1 takje peterselie 2 sprietjes bieslook 1 eetlepel olie 3 eetlepels azijn mespuntje mosterdKook het ei 9 minuten. Spoel het af onder koud water en laat het ei afkoelen. Pel het ei en snijd het klein. Was ... bekijk recept »
750 g bloemkool, in grote roosjes2 el olijfolie1 sjalotje, gesnipperd250 g champignons, in plakjes100 g gerookt spek, in reepjesKaassaus100 g geraspte belegen kaasBereiding: - Kook de bloemkool in weinig water met zout in 10 minuten beetgaar. - Verhi... bekijk recept »
4 tipilafilets 1/2 bloemkool 4 aardappelen 250 dl marscarpone 150 dl kippenbouillon boter ,light room , nootmuskaat ,peper en zout 1 bakje tuinkers1. Snij de aardappel in blokjes en kook gaar in gezouten water.2. Snij de bloemkool in kleine roosje... bekijk recept »
500 gram Kippe Shoarma 200 gram Ongekookte Risone (Benito) 1 Bloemkool 1 blokje Groente Bouillon1. Kook de bloemkool in water met het blokje Bouillon.Kook de pasta in licht gezouten water.Bak het vlees af met Solo vloeibaar,verwijder het vlees uit d... bekijk recept »
1 bloemkool 1 kl paprikapoeder 1 teentje look (fijngesneden) 1 kl verse rozemarijn (fijngesneden) 50 g amandelen (geschaafd) 1 ui (fijngensneden) 1 el venkelzaad 700 g tomatenpassata 1 chillipeper 200 g cannelloni (14 rolletjes) 6 el kappertjes... bekijk recept »
1 kleine bloemkool 1 ui 1 preiwit 1 teentje look boter 2 ek mascarpone 2 el mosterd 50 g roquefort peper zout1. Snipper de ui, de look en de prei fijn. Stoof ze met de laurier in wat boter onder deksel. Snij de bloemkool in roosjes en voeg ze ... bekijk recept »
1 kleine bloemkool 1/2 liter kookwater van bloemkool 3 liter water 4 teentjes knoflook 6 uien 1à2 blikken gepelde tomaten 1 bloemkool 6 wortelen 2 groene paprika's 1 dikke witte selder 3 blokjes vetarme kippenbouillon1. Snijd de groenten... bekijk recept »
1 kg kruimige aardappels 4 kalfskoteletten 4 el vloeibare margarine 600 g bloemkool 4 lente-uitjes 1 Knorr Sausketeltje Natuur 4 el kappertjes 4 el fijngehakte peterselie 0.5 dl warme melk1. Schil de aardappels en snijd in gelijke stukken. Zet de... bekijk recept »
200 gr bloemkool 200 gr magere melk 4 kwarteleitjes gepelde garnalen (hoeveelheid naar eigen smaak) olijfolie snuifje cayennepeper zout1. Kook de bloemkool gaar in de melk.2. Mix de helft van de bloemkool met de melk tot een schuimig soepje, kru... bekijk recept »
1 bloemkool 50 g boter 50 g bloem 0.5 l melk 0.25 l kookvocht van de bloemkool 100 g geraspte kaas 200 g hesp 4 eieren peper, zout en nootmuskaat paneermeel1. Kuis de bloemkool, verdeel in roosjes en kook ze zacht (in drukketel 5').2. Kook de ei... bekijk recept »