1000 recepten met bloemkool
1/2 kleine bloemkool, in roosjes2 eetlepels olijfolie4 eetlepels vinaigrettedressing 30 g rucola 2 eetlepels walnoten, geroosterd 2 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schep de bloemkoolroosjes om met de olijfolie... bekijk recept »
1 wortel 1 bloemkool 2.5 soeplepels mayonaise 2.5 eetlepels mosterd 16 grote gepelde garnalen 10 kerstomaten fijngesnipperde bieslook 1. Snijd de bloemkool in roosjes en de wortel in ronde plakjes en laat de groenten 5 minuten blancheren in gezo... bekijk recept »
1 bloemkool 2 preiwitten met een beetje groen 4 dikke aardappellen 2,5 liter kipbouillion1. Bloemkool in kleine stukjes verdelen, prei kleinsnijden, aardappellen kleinsnijden, alles in de kom, kokend water op gieten, bouillionblokjes toevoegen en 1... bekijk recept »
1/2 Bloemkool 1/2 Broccoli 4 Blokjes Vleesbouillon Kruidentuiltje 2 liter Water 2 eetlepels Fijngehakte peterselie 1. Was de bloemkool en broccoli en verdeel ze in roosjes. Doe het water, de bouillonblokjes, het kruidentuiltje en de groenten in een... bekijk recept »
600 g gemengde bloemkool- en broccoliroosjes 1 zakje Knorr droge kaassaus 2 eetlepels amandelschilfers 4 dikke kalfsbiefstukjes van ca. 150 g elk 4 dunne plakjes rauwe ham 8 verse salieblaadjes of 2 tl fijngehakte, gedroogde salie 1 zakje Knorr ka... bekijk recept »
150 g broccoli en/of bloemkool 1 rode paprika 150 g geschrapte worteltjes 4 stengels bleekselderij 1 potje Bertolli Pesto alla Calabrese 4 el dikke yoghurt 1. Maak de groenten schoon. Verdeel de broccoli of bloemkool in roosjes. Snijd de paprika i... bekijk recept »
1 bloemkool 2 eieren 1 kneepje Solo Vloeibaar 1. Verdeel de bloemkool in roosjes en kook ze beetgaar in ongeveer 10 minuten. Kook ondertussen ook de eieren hard en pel ze. 2. Snijd het eiwit fijn en wrijf de dooiers door een zeef. 3. Giet de bloemk... bekijk recept »
5 soeplepels Calve Mayonaise van Dijon 1 bloemkool 16 grote gepelde garnalen 1 wortel een tiental kerstomaten fijngesnipperde bieslook- Snijd de bloemkool in roosjes en de wortel in ronde plakjes en laat de groenten 5 minuten blancheren in gezouten w... bekijk recept »
- 1 kleine bloemkool of 500 g bloemkool (diepvries) - 300 g quornblokjes (vers of diepvries) - 1 rode paprika - 180 g harde geitenkaas - 3 petit-suissekaasjes - 6 eetl. gemalen parmezaan - 4 eetl. bloem - 6 dl melk - 2 eetl. paneermeel - 2 teentjes k... bekijk recept »
4 radijsjes 1 wortel 1/2 venkelknol 1/2 courgette stukjes bloemkool 4 teentjes knoflook 2 eetl. olijfolie 1 eetl. tomatenpuree 1 theel. chilisaus Snij de radijsjes, de wortel, de venkel, de courgette, de bloemkool en de knoflook fijn in de ke... bekijk recept »