212 recepten met bospeen
3 eieren 1 el olie 1 kleine uifijngesneden 1 rode peperfijngesneden 2 bospenengrof geraspt 2-3 el erwtendiepvries 200 g langgraan rijst 1 tl tomatenpuree 1 blokje kippenbouillon 3 tomatenontveldin blokjes 2 el fijngesneden peterselie Kook de eieren h... bekijk recept »
250 gram peultjes 100 gram bospeen 250 gram champignons 100 gram paksoi 2 uien 250 gram kipfilet 3 eetlepels zonnebloemolie ½ theelepel gemberpoeder 1 liter kippenbouillon 2 theelepels sambal oelek 2 eetlepels sojasaus (ketjap manis) Verhit de ... bekijk recept »
1/2 l dikke yoghurt 125 ml zure room 5 eetl. fijngehakte verse tuinkruiden (peterseliebieslooktijmsalieetc.) ca. 1 theel. zout 1 eetl. Dijon mosterd 300 g kleingesneden groenten: bloemkoolroosjesreepjes paprikastukjes bospeengekookte krielaard... bekijk recept »
250 gr. peultjes100 gr bospeen2 uien100 gr paksoi250 gr kipfilet3 el zonnebloemolie1/2 tl gemberpoeder2 l kippenbouillon2 el sojasaus ( ketjap manis )1/2 tl sambal Verhit de olie in de wok en fruit de ui in 5 min zacht en glazig, voeg de gemberpoeder... bekijk recept »
1 bos bospeen 2 kleine aardappels 1 ui 1 teentje knoflook 25 gr. boter 900 ml kruidenbouillon (2 tabletten) 100 ml (vers) sinaasappelsap 2 eetl. vers geknipte peterselie In pan boter smelten en alle groenten zachtjes bakken. (5 min). Bouillon en sina... bekijk recept »
500 gr bospeen 50 gr boter 3 dl vleesbouillon 1/2 theelepel gedroogde tijm zoutversgemalen peper 1 eetlepel fijngesnipperde peterselie Kook de peentjes kort en laat ze op een vergiet goed uitlekken. Leg ze in een ingevette ovenschaal en bedek ze met... bekijk recept »
800 gr rundergehakt 2 zakjes gehaktkruiden met uitjes 2 eetlepels sojasaus 2 theelepels gemberpoeder, 2 theelepels sambal oelek 1 of 2 eieren 2 dunne preien 2 kleine blikjes ananasstukjes 2 rode paprika's 200 gr bospeen of winterwortel 2 zakjes ku lo... bekijk recept »
1 teentje knoflook 6 eetlepel(s) soyasaus 4 eetlepel(s) limoensap 249 gm a la minute gesneden entrecote 1 een rode peper 1 theelepel(s) bruine suiker 3 takjes selderij 150 gm rettich 4 bospeentjes 4 bosuien 1 pluk veldsla 1 eetlepel(s) olie Meng de h... bekijk recept »
1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schrap of schil 500 gram bospeen. Kook de wortel circa 5 minuten en giet af. Leg de wortel in een braadslede. Verdeel er een mengsel over van 4 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel bruine basterdsuiker, 2 teentjes geperst... bekijk recept »
4 vastkokende aardappels geschild, in parten2 venkelknollen in repen of smalle partjes6 eetlepels olijfolie2 (rode) uien in ringen4 teentjes knoflook fijngehakt1 grote wortel of 200 g bospeen in plakjes1 courgette in plakken3 tomaten in partjesbosje ... bekijk recept »