212 recepten met bospeen
RECEPTUUR ROGVLEUGEL: 4 rogvleugels a 150 gr 1 el dragongesneden 1 knoflookteen citroensap zout en peper olijfolie RECEPTUUR RISOTTO: 50 gr arborio risotto rijst 50 gr boter 1 el gesnipperde sjalot ? tl saffraan 150 ml visbouillon olijfolie zout en p... bekijk recept »
500 gram vastkokende aardappelen 300 gram bospeen 150 gram spinazie 2 lamsfricandeau's a 300 gram ? citroen zout peper 70 gram koude boter of margarine 3/4 dl halfdroge witte wijn ? eetlepel vloeibare honing ? pot vleesfond (380 ml) ? zakje verse ker... bekijk recept »
40 gr risottorijst 100 gr peultjes 50 gr bospeen 100 gr diepvries of verse doperwten 250 gr asperges 1 lente uitje 100 gr gerookte kippenborst 5 gr olijfolie 15 gr roomboter een halve kippenbouillontablet peper en zout naar smaak Verwarm de olijfolie... bekijk recept »
Voor 4 personen: 300 g uien, in ringen 800 g vastkokende aardappelen schoongeboend en in parten 2 x 3 drumsticks 6 el olijfolie 2 el gedroogde Provençaalse kruiden 1 courgette, in de lengte gehalveerd en in plakken 1 bos bospeen, schoongemaakt 1/2 ba... bekijk recept »
2 el olijfolie1 ui750 g bospeen1,5 liter kippenbouillon1/2 tl kaneelpoeder4 bolletjes geconfijte gember2 tl vanille-extract1 klein bekertje roomverse dragon- Laat 2 el olijfolie heet worden in een soeppan. Fruit 1 gehakte ui goudbruin. Voeg er 750 g ... bekijk recept »
Voor de soep: 500 g groene asperges 300 g bospeen 1 pot witte bonen (circa 400 g) 1 1/2 l groentebouillon (van tabletten) 1 blik gepelde tomaat (blokjesca. 400 g) zout versgemalen peper versgeraspte belegen kaas Voor het brood: 1 Turks brood ... bekijk recept »
400 gr lamsfilet of biefstuk van de bout400 gr volkorenpasta (spaghetti)800 gr voorjaarsgroenten (bospeentuinbonensnijbonenjonge uigroene asperges)50 gr gedroogde morieljes (paddestoelen)1 dl kippenbouillon0,5 liter halfvolle melkmaizena1 eetlepel ge... bekijk recept »
400 g koolvisfilet (diepvries) 1 bos bospeen 1 kg vastkokende aardappelsgeschild 1 eetlepel komijn (djinten) 2 sneetjes oud witbroodverkruimeld 2 teentjes knoflookfijngehakt 5 eetlepels olijfolie Verwarm de oven voor op 200 ?C. Leg de stukken bevr... bekijk recept »
500 gr bospeen of wortelen 1 grote zoet ui (ososweet) 1 stuk verse gemberwortel ca 2 bij 2 cm olie of boter 1,5 liter water 2 Zonnatura groentenbouillonblokjes 100 ml gembersiroop 1 flesje Blueband Finesse Kookroom citroensap herbamare kruide... bekijk recept »
500 gr bospeen of wortelen 1 grote zoet ui (ososweet) 1 stuk verse gemberwortel ca 2 bij 2 cm olie of boter 1,5 liter water 2 Zonnatura groentenbouillonblokjes 100 ml gembersiroop 1 flesje Blueband Finesse Kookroom citroensap herbamare kruide... bekijk recept »