212 recepten met bospeen
4 pasteibakjes100 g peultjes of sugarsnaps, afgehaald100 g bospeen, geschrapt, in repen3 eetl. arachideolie of roerbakolie2 stengels bleekselderij, in boogjes2 lente-/bosuitjes, in stukjes van 3 cm50 g taugé2 eetl. ketjap manis2 eetl. gefr... bekijk recept »
8 dl groente- of kruidenbouillon (van tablet)4 eetl. olijfolie350 g risottorijst250 g bospeen, in reepjes200 g sugarsnaps250 g tuinbonen (vers gedopt of diepvries)zout en versgemalen peper200 g feta, in blokjes2 eetl. gehakte peterselie of bieslook1.... bekijk recept »
500 g bospeen, geschild3 eetl. wokolie2 teentjes knoflook, fijngehakt1 gemberwortel, geschild en fijngehakt (2cm)2 eetl. gembersiroop2 eetl. sesamzaadjeszout en versgemalen peper1. Snijd de bospeen in gelijke stukken. Verwarm de olie en roerbak de wo... bekijk recept »
1 bos bospeen 25 g bieslook 75 g gezouten cashewnoten 3 ei(eren) 50 g bloem 6 el olijfolie zout1. Verwijder het groen van de bospeen, was ze en rasp ze fijn. Doe de wortelrasp in een ruime kom. Knip de bieslook boven de kom fijn. Maal de noten in ... bekijk recept »
200 gram verse zachte geitenkaas 75 ml melk 4 eetlepels Bertolli Pesto alla Calabrese 1 bos bospeen 1 bakje cherry tomaatjes paar stengels bleekselderij 1 komkommer 1 groene paprika 1. Doe de geitenkaas met de melk en de pesto in een kom en mix m... bekijk recept »
600gr Aardappels 200gr Gebroken sperziebonen 200gr Bospeen 2 blikjes Tonijn in olie 1 1/2 el Pesto (rood 1 dl Sinaasappelsap 1 el Kappertjes (Royal Mail 2 Sjalotjes Aardappels schillen, wassen en in plakjes snijden. In pan met wijnig water en zout de... bekijk recept »
250 gr,gesneden spitskool 250 gr bospeen(in reepjes) 300 gr kipfilet(in reepjes) 1 grote ui (in ringen) 1 dl.kippenbouillon. snufje gemalen foeli. peper en zout. 3 eetlepels fijngesneden peterselie olijfolie. Verwarm de olie in de wok. Bak hierin de ... bekijk recept »
2 st. Aubergine (of courgette) ? Bakje Champignons 80 gr Olijven 1/3 potje Pesto Genovese of Rosso 2 st. Bosui ? bos Bospeen 2 teentjes Knoflook 50 gr Mozzarella/ Parmezaanse kaas 1 el. Olijfolie 1. Was de aubergine... bekijk recept »
400 gm eiermie 300 gm kip-of kalkoenfilet, in stukjes ge; sneden 1 blikje bamboescheuten, uitgelekt 150 gm bospeen, in schijfjes 300 gm sugar snaps 2 eetlepel(s) ketjap 1 eetlepel(s) suiker (of wat honing) 1 teentje knoflook 3 eetlepel(s) olie Doe de... bekijk recept »
400 gm eiermie 300 gm kip-of kalkoenfilet, in stukjes ge; sneden 1 blikje bamboescheuten, uitgelekt 150 gm bospeen, in schijfjes 300 gm sugar snaps 2 eetlepel(s) ketjap 1 eetlepel(s) suiker (of wat honing) 1 teentje knoflook 3 eetlepel(s) olie Doe de... bekijk recept »