212 recepten met bospeen
4 el olie 3 bosuitjes 1 bos bospeen 100 g boemboe voor groene curry (bakje) 20 g koriander 400 ml kokosmelk (blik) 500 g knoflookgarnalen (diepvries) 100 g Thaise rijstnoedels 400 ml water1. Verhit de olie in een soeppan. Fruit de bosui en de... bekijk recept »
½ zakje verse bieslook (a 25 g) 75 g gezouten boter (op kamertemperatuur) 1 bos worteltjes1. Bieslook fijnsnijden of boven kommetje fijnknippen. Boter erdoor roeren en in koelkast weer wat laten opstijven. Loof tot op 2 cm van bove... bekijk recept »
750 g bospeen 50 g boter 3 eetl. gembersiroop 2-2? dl water 1 eetl. gehakte gember kervel of peterselie Voorbereiding Bereidingstijd: ca. 25 minuten Bereidingswijze Maak de bospeen schoon en snijd ze in stukjes met een lengte van 3-4 cm. Verhit de bo... bekijk recept »
1 bos bospeen - 4 lente uitjes - 2 e zonnebloem olie - 1 teentje knoflookgeperst - 1 e appelstroom - zout - peper - 1 e geroosterd sesamzaad Bereidingswijze 1. Schil peentjes en verdeel de dikker peentjes in het lente. Laat aan elke peen een stukje g... bekijk recept »
1 citroen1 bos wortels8 eetl. olijfoliezoutversgemalen peper1 theel. honing of suikerbosje of plantje basilicum150 g coburgerham, in plakken2 eetl. groene pesto1 focacciabrood1. Boen de citroen schoon, rasp 1/2 eetlepel van de schil en pers de vrucht... bekijk recept »
2 sjalotjes.150 gram groene asperges.150 gram bospeen.100 gram peultjes.100 gram courgette.4 eetlepels olijfolie.25 gram boter.250 gram risottorijst.9 dl. bouillon.6 artisjokharten.2 eetlepels fijngehakte italiaanse keukenkruiden.stukje parmezaanse k... bekijk recept »
250 g Tarly450 g bospeen200 g peultjes2 el olie600 g Tivall Roerbakblokes in Kerriesaus (AH) Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bospeen schoonmaken, wassen en in stukjes van 2 cm snijden en dikke stukken halveren. Bospeen in ca 5 min. beetgaa... bekijk recept »
1 pak tarly (250 g) 450 g bospeen 200 g peultjes 2 eetlepels olie 2 schaaltjes roerbakblokjes in kerriesaus (a 300; g) materialen: wok Bereiden Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bospeen schoonmaken, wassen en in stukken van 2 cm snijden en... bekijk recept »
250 g zalmfilet 1 avocado 1 el mayonaise 1 sinaasappel 1 el suiker 2 el teriyaki-saus 1/2 komkommer 100 g polenta 350 ml groentebouillon 300 g bospeen1. Breng voor stevige polenta 350 ml bouillon aan de kook. Voeg, als het vocht kookt, al roeren... bekijk recept »
4 vellen filodeeg50 gram roomboter200 gram geitenkaashandje verse tijm, gehakt1 eetlepel honing6 eetlepels olijfolie1 eetlepel mosterd2 eetlepels rodewijnazijn150 gram verse spinazie1 bospeen, geschrapt1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de velle... bekijk recept »