212 recepten met bospeen
400 g koolvisfilet (diepvries) 800 g aardappels 6 eetlepels vloeibare margarine ½ potje viskruiden (a 50 g, diepvries) 1 bos bospeen 250 g doperwtjes (diepvries)1. Vis in magnetron in ca. 7 min. ontdooien. Oven voorverwa... bekijk recept »
1 bos bospeen 2 rode uien 100 ml olijfolie 2 tenen knoflook 1 snufje zout 140 g geroosterde paprika 2 kroppen little gem 75 ml saladedressing caesar 10 g oreganoblaadjes 100 g kaas naar keuze 1 ovenschaal1. Verwarm de oven voor tot 220 °... bekijk recept »
5-6 plakjes hartige taartdeeg ontdooid 4 uien schoongemaakt 2 el olijfolie 1 bos bospeen geschild 3 eieren 400 g cottage cheese 20 g verse basilicumVerwarm de oven voor tot 220°C. Vet de taartvorm in met een beetje olijfolie. Bekleed de vorm met het ... bekijk recept »
1 kg kruimige aardappels 1 bos bospeen 1 ui 2 appels 300 g rundergehakt 1 tl kerriepoeder 1 tl kaneelpoeder olijfolie om in te bakken 150 g oude kaas aan stuk Verwarm de oven voor op 190 ºC. Aardappels ... bekijk recept »
2 groentebouillonblokjes 1 el (tamari)sojasaus 2 el olijfolie 2 sjalotten 200 g paddenstoelen pastamelange 2 bospeentjes 3 takjes peterselie 5 g bieslook (bakje à 20 g) 50 g rodekool 1 l water 1 snufje pepe... bekijk recept »
4 eetlepels vloeibare margarine 400 g lamsboutlapjes à la minute (in stukjes) 4 eetlepels bloem 200 ml halfvolle melk ½ kruidenbouillontablet 15 g verse peterselie (fijngeknipt) 200 g bospeen (in plakjes) 200 g peult... bekijk recept »
1 knolselderij 3 tl gemalen koriander (ketoembar) ½ tl zout 6 el olijfolie 3 cm verse gember 600 g geschilde bospenen (bak 600 g)1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. 2. Schil de knolselderij en sn... bekijk recept »
30 g suiker 65 g zout 1 Franse scharrelkip 2 eieren 12 g gedroogde dragon 150 g boter 350 ml zonnebloemolie 30 g dragon (bakje, blaadjes grof gesneden) 100 ml rijstazijn (Saitaku) 50 ml volle yoghurt ½ tl zout 2 k... bekijk recept »
1 bos bospeen (ca. 500 g) 4 rode uien 1 kg kruimige aardappels 50 g boter 150 ml volle melk (of kookvocht) 1 eetlepel grove mosterd 50 g geraspte pittige kaas (bijv. grana padano)1. Groen en uiteinden van bospeen snijden en... bekijk recept »
800 g aardappels ½ bos bospeen 200 g peultjes 4 zalmfilets (ca. 500 g) 4 eetlepels boter of margarine 1 zakje vissaus dille (40 g) 3 bosuitjes 1 eetlepel dille (diepvries, strooibusje a 50 g)1. Aardappels schillen, h... bekijk recept »