212 recepten met bospeen
275 g meergranenrijst 4 kipfilets olijfolie om in te bakken 4 el cacao 1 bosje bleekselderij 1 bosje bospeen 275 g maïskorrels diepvries 1 ui 2 sinaasappels Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de ve... bekijk recept »
900 g flespompoen 600 g geschilde bospenen 4 el olijfolie 2 rode uien 2 tenen knoflook 1 sinaasappel 95 g hazelnoten 13 g bieslook (bakje à 25 g) 400 ml kokosmelk 2 groentebouillontabletten 600 ml kraanwater 125 ml zure roo... bekijk recept »
1 bos bospeen (geschild) 2 el olijfolie 1 bakje cherrytomaten ((250 g), gehalveerd) 300 g pasta trottole (zak a 500 g) 1 bakje verse basilicum ((15 g), alleen de blaadjes) 100 g mascarpone (verse kaas)1. Verwarm de ... bekijk recept »
2 teentjes knoflook 1 rode peper 1 stengel sereh (citroengras) 2 eetlepels olie 1 liter warme kippenbouillon (van tablet) 400 ml kokosmelk 4 eetlepels Thaise vissaus 3 eetlepels limoensap 50 g mihoen 1 zakje verse koriande... bekijk recept »
1 bos bospeen 100 ml olijfolie 2 el balsamicoazijn (flesje 250 ml) 4 el platte peterselie (blaadjes fijngesneden) 1 teen knoflook (fijngesneden)1. Snijd de peen in schuine plakjes van 1 cm. Verhit de olie in een hapjespan. Voeg... bekijk recept »
1 zak aardappelpuree (750 g, diepvries) 1 bos peen (schoongemaakt) 1 schaal schelvisfilet ((250 g), in 4 stukjes) 12 plakjes gerookt ontbijtspek 2 uien (gesnipperd) 2 eetlepels gembersiroop (fles a 250 ml)1. Verwarm... bekijk recept »
1 pak tarly (250 g) 450 g bospeen 200 g peultjes 2 eetlepels olie 2 schaaltjes roerbakblokjes in kerriesaus (a 300 g)1. Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bospeen schoonmaken, wassen en in stukken van 2 cm snijden en dikke s... bekijk recept »
600 g lamslappen in blokjes 1 tl tijmblaadjes fijngehakt 25 ml vloeibare margarine 50 g tomatenpuree 150 ml droge witte wijn 500 ml runderbouillon 1 laurierblad 2 tenen knoflook fijngesneden 150 g bospeen in plakjes 150 g bleekselderij in reepjes 300... bekijk recept »
1 zak aardappelpuree (diepvries, 750 g) 1 bos bospeen 2 uien 2 schaaltjes scholfilets (ca. 250 g) 1 flesje finesse voor koken (kookroom, 250 ml) 100 ml droge witte wijn ½ zakje verse peterselie (a 30 g)1. Puree vo... bekijk recept »
125 g bloem 2 eieren 400 ml melk 100 g fijngesneden spinazie ((pak 450 g, diepvries), ontdooid) 50 g boter ½ bos bospeen 2 schaaltjes rundertartaar (a 2 stuks, 200 g) 1 rode paprika (in reepjes)1. Doe de bloem in een... bekijk recept »