1000 recepten met bosui
3 bosuien (zakje) 25 g bieslook (bakje) 600 g kruimige aardappelen 1 prei 600 g pastinaken 2 tenen knoflook 3 el olijfolie 100 ml magere melk 300 g zalmfilet (4 stukken) 125 ml crème fraîche light1. Verwarm de oven vo... bekijk recept »
50 g boter 500 g runderrollade 1 bosuitje 30 g peterselie (zakje) 50 g Grana Padano (kaas) 100 g cashewnoten ½ el kerriepoeder 1 ei 200 ml vleesfond (pot à 380 ml)1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verhit de boter ... bekijk recept »
1½ liter frituurolie 100 g tarwebloem 100 g maizena 1 tl bakpoeder 2 tl knoflookpoeder 250 ml kraanwater 800 g bloemkoolroosjes 2 bosuitjes ½ el sesamzaad 150 ml zoete chilisaus1. Verhit de olie in een frituurpan tot 180 °... bekijk recept »
1 pak aardappel roerbak idee Toscaans (57 g) 1 zak panklare groentemix (broccoli, bloemkool, wortel) 1 ui 1 rode paprika 3 eetlepels (olijf)olie 375 g varkensreepjes naturel 700 g aardappelschijfjes 3 bosuitjesRoerbakmix (uit pak) met 100 ml koud wat... bekijk recept »
300 g witte rijst 400 g kabeljauwfilet, in 4 porties 1 bakje platte peterselie (20 g), fijngesneden 2 tenen knoflook, fijngesneden 6 el olijfolie 2 citroenen, schoongeboend 1 rode ui, in ringen 1 komkommer, in blokjes 1 zakje bosui (3 stuks), in ring... bekijk recept »
2 schaaltjes haricots verts (a 150 g) 1 schaaltje lamsboutlapjes à la minute (ca. 250 g) 50 g boter 50 g pecorino (kaas geraspt) 1 zakje verse munt (15 g) 50 g pijnboompitten (geroosterd) 2 eetlepels (frambozen)az... bekijk recept »
2 struiken paksoi gewassen zout 4 el plantaardige olie 1 ui fijn gesnipperd 300 g rundergehakt 3 el currypoeder (hot) 3 bosui grof gesneden peperVerwarm de oven voor op 175°C. Snijd de onderkant van de paksoi. Verwijder de stelen van 8 grote blader... bekijk recept »
1 kg zoete aardappel 3 bosuitjes 1 rode peper 100 g Parmezaanse kaas 250 ml slagroom 1 tl zout 2 g boter om in te vetten1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de aardappelen en snijd ze in de keukenmachine in flinterdunne plakjes. Snijd... bekijk recept »
3 bosuien (zakje 3 stuks) 2 venkelknollen 40 g boter 450 g kleine krieltjes 600 ml kraanwater 1 visbouillontablet 500 g zalmfilet 100 ml slagroom 1 citroen (schoongeboend)1. Snijd de bosui in stukken van 1 cm. Snijd de het g... bekijk recept »
2 el azijn 150 ml worcestershire sauce 1 el mosterd 1 teen knoflook geperst 75 ml plantaardige olie peper 400 g biefstuk 1 gele paprika 1 bosje bosuienSnijd de biefstuk in kleineblokjes van 2 x 2 cm en leg de overige ingrediënten klaar zodat je dire... bekijk recept »