1000 recepten met bosui
565 g ananasschijven op sap (blik) 4 cm verse gember 4 el ketchup 2 el azijn 1 el suiker 2 el arachideolie 12 runderballetjes 400 g oosterse wokgroente 248 g wok noodles 3 bosuitjes1. Laat de ananasschijven uitlekken in een zee... bekijk recept »
2 bosuien 4 takjes peterselie 6 zwarte olijven zonder pit 265 g linzen 2 el kappertjes 2 el mosterddressing 100 g jonge bladsla (biologisch) 150 g zachte geitenkaas 2 tl honing1. Snijd de bosui in ringetjes. Snijd de peterseliebl... bekijk recept »
1 struik paksoi (ca. 500 g) 1 rode paprika 3 bosuitjes 3 eetlepels zonnebloemolie 1 schaaltje runderreepjes naturel (ca. 300 g) 2 zakjes Chinese roerbaksaus oester & knoflook (a 150 g) 2 zakjes zachte woknoodles (pasta... bekijk recept »
4 shoarmabroodjes 8 el olijfolie 2 tenen knoflook (grof gesneden) 1 komkommer (geschild) 1 schaal Tasty Tom tomaten (in parten) 1 bosje radijs (in partjes (zakje 2 bosjes)) 1 zak rucola ((sla, 75 g), grof gesneden... bekijk recept »
4 eetlepels olijfolie 1 zak soepgroente (400 g) 1 blik kikkererwten (400 ml) 2 pakken tomatenblokjes (met basilicum en oregano (a 390 g)) 2 runderbouillontabletten 1 schaal verse rundersoepballetjes (ca. 225 g) 3 bosui... bekijk recept »
3 el sesamzaad (bakje 100 g) 1/2 potje semi-zongedroogde tomaten ((a 295 ml), uitgelekt) 3 eieren 170 ml olijfolie 2 zakjes bosui ((a 3 stuks), in ringetjes) 310 g bloem (gezeefd) 1 1/2 el bakpoeder 1 bakje mascarpon... bekijk recept »
100 gr quinoa 100 gr geraspte kaas Groente bouillon 1 theel kerriepoeder 1 ei 2 eetl bloem (of maïzena) 2 bosuitjes bekijk recept »
8 Gillardeaux oesters 50 g boter 50 g bloem 500 ml melk 100 g geschaafde oude kaas Gegratineerde oestersVerwarm de oven voor op de hoogste grillstand.Open de Gillardeau oester zeer voorzichtig en vang het oestervocht op. Maa... bekijk recept »
275 g quinoa (pak) 2 limoenen 6 el olijfolie extra vierge 3 druppels tabasco (flesje 57 ml) 20 g dille (bakje) 3 bosuien (zakje) 20 g platte peterselie (bakje) 75 g rucola (zak) 4 zalmfilets op de huid ... bekijk recept »
250 g zoete ui 250 g rode ui 250 g sjalotten 1 zakje bosuitjes (3 stuks) 3 eetlepels zonnebloemolie 1 pot basis voor (uiensoep (485 ml, Maggi)) 1 stokbrood (meergranen boulogne (afbak, 250 g)) 1 doosje kaas (Danablu ... bekijk recept »