1000 recepten met bosui
3 gele paprika's 3 rode paprika's 3 groene paprika's 3 oranje paprika's olijfolie 6 teentjes knoflook 2 tl zoutflakes 500 ml zonnebloemolie Gepofte paprika’s Verwarm de oven voor op 160 ºC. ... bekijk recept »
1 sinaasappel 125 g gedroogde abrikozen (geweld) 1 tl gemalen kaneel 250 g couscous (pak à 500 g) 1 mespunt zout 250 ml kraanwater 3 el olijfolie 40 g amandelen (zakje à 75 g) 2 bosuien 8 g koriander (bakje 15 g)... bekijk recept »
1 citroen (schoongeboend) 5 el mascarpone 2 bosuitjes (in dunne reepjes) 5 el olijfolie extra vierge 500 g groene asperges 2 el verse dille (fijngehakt) 100 g sugar snaps (schoongemaakt) 100 g haricots verts (sc... bekijk recept »
1 kg kruimige aardappels 1 bos bospeen 4 dikke plakken schouderham (a ca. 130 g) ½ zakje verse bieslook (a 25 g) 3 eetlepels Dijon mosterd (pot 215 g) 1 eetlepel vloeibare honing 200 ml halfvolle melk 1 pak tuinerwte... bekijk recept »
400 g koolvisfilets (diepvries) 4 worteltjes 3 bosuitjes 2 cm verse gember 1 rode peper 4 el Japanse sojasaus 2 el olijfolie1. Laat de koolvisfilet ontdooien. Rasp de wortel. Snijd het wit van de bosui in luciferdunne reepjes en meng... bekijk recept »
3 bosuitjes 4 varkensschnitzels 100 g rauwe ham (vleeswaren) 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g) 4 eetlepels olijfolie 1 zakje voorgekookte minikrieltjes (450 g) 4 eetlepels Marsala (slijter) ½ bekertje s... bekijk recept »
1 zakje bosui (3 stuks) 2 zakjes peen julienne (a 150 g) ½ potje Amsterdamse uien ((a 340 g), uitgelekt) 4 el olijfolie extra vierge 1 el citroensap (flesje 115 ml) 1 el vloeibare honing 2 el grove mosterd 100 g... bekijk recept »
6 el olijfolie 1 schaal kippen (poten zonder rugstuk (1 kg)) 3 rode uien (in parten) 3 el grove mosterd 1 appel (friszoet (bijv. elstar), schoongeboend) 1 zak spruitjes ((500 g), schoongemaakt) 1 teen knoflook (fi... bekijk recept »
200 g peultjes 250 g eiernoedels 4 el zonnebloemolie 400 g Thaise roerbakmix 1 el sesamolie 3 bosuien 300 g jumbogarnalen 300 g mix & wok sauce oester knoflook (zakje à 150 g)1. Kook de peultjes in 2 min. beetgaar. Schep uit de pa... bekijk recept »
1 blok tofu naturel (375 g) 1 limoen 2 bosuitjes 7 eetlepels olie 1 eetlepel rode currypasta (pot) 1 groentebouillontablet 4 dl kokosmelk 1 stengel sereh (citroengras) ½ zakje verse (kaneel)basilicum (à 15 g)1... bekijk recept »