1000 recepten met broccoli
2 rode pepers (zaadlijsten verwijderd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 4 el olijfolie 4 el sojasaus (flesje 250 ml) 2 schalen (a 2 stuks) haaskarbonades 300 g pandanrijst (pak 400 g) 2 stronken broccoli (in roosje... bekijk recept »
300 g broccoli 100 g krulslamelange 6 el Thousand Islands sladressing (fles) 300 g maiskorrels 426 g roze zalm (blikje) 125 g verse roomkaas met kruiden 260 g tortillawraps1. Maak de broccoli schoon, verdeel in kleine roosjes en... bekijk recept »
2 uien 2 tenen knoflook 3 el olie 500 g rib/runderlappen 1 tl karwijzaad 2 el milde paprikapoeder 1 kippenbouillontablet 500 ml kokend water 200 g vastkokende aardappelen 1 groene paprika 2 tastytomtrostomaten 300 g basmatirijst... bekijk recept »
500 g broccoli 250 g Chinese mie 1 schaaltje kabeljauwfilet (in blokjes) 1 bakje surimisticks ((150 g), in brede repen) 100 Thaise currypasta 1 pakje kokosmelk (200 ml) 2 rode uien (in dunne partjes) 1 theelepel samb... bekijk recept »
500 g broccoli (in roosjes) 350 g mienestjes (doos a 500 g) 6 eieren 150 ml wok essentials ketjap-sesam (flesje a 240 ml) ca. 4 eetlepels olie 1 zoete ui ((ca. 150 g) in partjes)1. Kook de broccoli en de mienestjes in ru... bekijk recept »
300 g witte rijst 800 g broccoli (in kleine roosjes en steel in plakjes) 2 el zonnebloemolie 1 ui (gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 350 g kipfilet (in reepjes) 2 tl garam masala (specerijenmengsel, blik... bekijk recept »
300 g penne 46 g ansjovisfilets in olijfolie 2 tenen knoflook 2 rode uien 500 g broccoli 800 g pomodorini cherry tomatoes 60 g kappertjes 120 g sardines in water1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Verhit ondert... bekijk recept »
125 g cashewnoten ongezouten 175 g champignons (bakje, extra fijn) ½ rode peper 500 g broccoli 250 g noedels (Fairtrade) 2 el wokolie 15 g verse munt (zakje) 2 el sojasaus1. Rooster de cashewnoten in een droge koeken... bekijk recept »
500 g volkoren ravioli ricotta/spinazie (verse pasta) 500 g broccoli 25 g pijnboompitten 1 rode ui (fijngesnipperd) 75 g rucola 260 g tonijn chili & knoflook (blikje) 3 el extra vierge olijfolie1. Kook de ravioli volgens de... bekijk recept »
300 g risottorijst 213 g rode zalm (blikje) 600 g broccoliroosjes (diepvries) 175 g verse roomkaas met kruiden1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ondertussen de zalm uitlekken en verwijder vel en graatjes. ... bekijk recept »