1000 recepten met broccoli
200 gr. pasta (penne)500 gr. broccoliolieProvencaalse kruiden1 blikje tonijnca. 8 gedroogde tomatenkoffiemelk of roomzout en peper Olie in een wok of braadpan verhitten en de kruiden erin doen. De broccoli roerbakken. De tonijn en de tomaat toevoegen... bekijk recept »
2 bakjes kastanjechampignons400 g broccoli1 ui1 teentje knoflook2 el zonnebloemolie1 groentebouillonblokjezoutwitte peper uit de molennootmuskaat3 el zure room Kook de broccoli circa 10 minuten in een pan met 1.1/4 l kokend water. Schep de broccoli m... bekijk recept »
Uiknoflook300 gram risottorijst900 ml bouillonevt. vlees (gehakt 250 gramdan rul bakken/hamblokjes/spekjes)champignons(1 bakje)groente (broccoli,worteltjesbij elkaar de normale hoeveelheid wat je kookt niet TEklein gesneden)geraspte kaas en peper en ... bekijk recept »
2 kleine struikjes witlof1/2 bakje eiersalade (125gr) 100 gram provencaalse achterham5 sprietjes bieslook1 theelepel rode peperbessen. (potje royal mail) Eiersalade overdoen in kom. Ham in dunne reepjes snijden. Reepjes halveren en door eiersalade sc... bekijk recept »
1 grote aardappel 6 plakjes heel dun gerookt spek 1/4 appelgeschild en in fijne schijfjes gesneden mayonaise arachideolie zonnebloemolie sojaolie olijfolie knoflook Provencaalse kruiden zout zwarte peper mosterd mosterdzaadjes peterselie parmezaanse ... bekijk recept »
400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »
60 gr. boter3 uienin ringen1 eetlepel bloem3 dl hete kippebouillinl liter melk60 gr. vermecelliin stukjes gebrokenversgemalen peper. Laat de boter smelten in een grote pan en fruit er de uien in 6-7 minuten zacht in. Roer er de bloem bij en roer er d... bekijk recept »
Auberginecourgettetomaatolijfoliezout en peperpaprikawat provencaalse kruidenui en iets zoet zure Thaise saus. Eventueel nog wat tomatenpuree voor de kleur. Dat wijst verder vanzelf. Ik kreeg het in de Languedoc in restaurant Fuster te Pepieux. Zelf ... bekijk recept »
Bouillontabletten (kruiden) - 2 stuks, broccoli - 300 g, kerriepoeder - 3 tl, olie - 2 el, peper (versgemalen) - snufje, perziken (vers) - 2 stuks, roomkaas - 100 g, uien - 2 stuks, zout - snufjeSnijd de ui (en) in halve ringen. Verhit de olie in een... bekijk recept »
Risottorijstuiknoflookbouillonvlees/vis kruidenolijfoliebroccoli(of andere groenten naar wensdie snel gaar zijn)vlees of vis (kipfiletschelp en schaaldierentongfilets). In de hapjespan/wok ui fruiten in de olijfolie, als ui glazig is twee kopjes drog... bekijk recept »