1000 recepten met broccoli
Voor 4 personen: 4 kleine tournedos, gesneden uit rundfilet 1 broccoli, in roosjes 1 kg aardappelen 150 g boter 500 ml krachtige gevogelteconsommé of bouillon ingelegde truffel enkele kleine groente zoals babyworteltjes, mini rettich, peultjes, boont... bekijk recept »
200 g pastazout en peper100 g wortels500 g broccoli300 g groentebouillon150 g lente-uien100 g shii-take1 el bloem80 g Appenzeller (of gratinkaas)20 g tuinkersBereiding: - De pasta volgens de gebruiksaanwijzing in zoutwater garen. De wortels kleinsnij... bekijk recept »
200 g pasta,zout en peper,100 g wortels,500 g broccoli,300 g groentebouillon,150 g lente-uien,100 g shii-take,1 el bloem, 80 g Appenzeller (of gratinkaas),20 g tuinkers.- De pasta volgens de gebruiksaanwijzing in zoutwater garen. De wortels kleinsnij... bekijk recept »
Voor 4 personen: 500 g schelpjespasta 500 g broccoli 2 eetlepels olijfolie 2 rode uien, in dunne partjes 200 ml kookroom versgemalen zwarte peper 4 tomaten, in plakjes 250 g brie, in dunne plakkenKook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak. Snij... bekijk recept »
Voor 2 personen. 150 gram penne rigate of andere pasta naar keuze 300 gram broccoli 150 gram gorgonzola 1 ui ½ eetlepel olie 1 teentje knoflook 125 ml. koksroom 1 theelepel tijm zout, peperPenne gaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen de broc... bekijk recept »
1 pot Bertolli pastasaus tomaat, pecorino & knoflook 400 g penne rigate zout 2 uien 500 g broccoli 250 g kastanjechampignons 3 eetlepels Bertolli Extra Vergine 4 zeezout, versgemalen zwarte peper 50 g pijnboompitjes 150 g zachte geitenkaas of fet... bekijk recept »
Voor 4 personen: ± 600 g kipfilet 100 g gerookte spekblokjes 500 g broccolimix (diepvries) 2 eetl. arachideolie 1 eetl. mosterd 1,5 dl kippenbouillon (1 blokje opgelost in 1,5 dl heet water) 1,5 dl droge witte wijn instantsausbinder een snuifje tijmS... bekijk recept »
voor 4 personen: Voor de kippenvinken: 6 kippenvinken 100 g boter peper en zout Voor de broccoli: 1 grote broccoli 2 sjalotjes een klontje boter gemalen kaas Voor de bechamelsaus: 1/2 l melk 1 eetlepel boter 2 eetlepels bloem peper, zout en muskaatno... bekijk recept »
600 gr kipfilet 1 pak diepvries broccoli 2 uien 1 bakje champignons blik champignon creme soep kaas en paneermeel peper en zout bouillonblokje kip Uien glazig bakken in wat olie hierbij de champignons doen en even mee bakken. In de ovenschotel de ui ... bekijk recept »
Voor 2 grote potten: 750 gram broccoliroosjes (schoongemaakt gewogen) 130 gram zout 30 gram bloemgezeefd 50 gram mosterdmeel 5 dl natuurazijn 2 1/2 dl aceto balsamico 10 gram suiker ca. 1 1/2 dl olijfolietraditioneel Schep in een kommetje bloem, most... bekijk recept »