Recepten met broccoli

1000 recepten met broccoli

Broccoli

Broccoli Familie van de bloemkool. Broccoli vindt zijn oorsprong in Italië, veel vitamine C. Het hele jaar door verkrijgbaar. Wanneer broccoli er lichtgeel of een beetje bruinig uitziet, niet meer kopen! De groente si in bloei gekomen en dus niet meer vers! Snijd een flink stuk van de onderkant en eventuele dikke stengels weg. + lees meer

Gegrilde tournedos met stoemp van broccoli

Voor 4 personen: 4 kleine tournedos, gesneden uit rundfilet 1 broccoli, in roosjes 1 kg aardappelen 150 g boter 500 ml krachtige gevogelteconsommé of bouillon ingelegde truffel enkele kleine groente zoals babyworteltjes, mini rettich, peultjes, boont... bekijk recept »

Gegratineerde pasta met broccoli

200 g pastazout en peper100 g wortels500 g broccoli300 g groentebouillon150 g lente-uien100 g shii-take1 el bloem80 g Appenzeller (of gratinkaas)20 g tuinkersBereiding: - De pasta volgens de gebruiksaanwijzing in zoutwater garen. De wortels kleinsnij... bekijk recept »

Gegratineerde pasta met broccoli

200 g pasta,zout en peper,100 g wortels,500 g broccoli,300 g groentebouillon,150 g lente-uien,100 g shii-take,1 el bloem, 80 g Appenzeller (of gratinkaas),20 g tuinkers.- De pasta volgens de gebruiksaanwijzing in zoutwater garen. De wortels kleinsnij... bekijk recept »

Gegratineerde pasta met broccoli en brie

Voor 4 personen: 500 g schelpjespasta 500 g broccoli 2 eetlepels olijfolie 2 rode uien, in dunne partjes 200 ml kookroom versgemalen zwarte peper 4 tomaten, in plakjes 250 g brie, in dunne plakkenKook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak. Snij... bekijk recept »

Penne met broccoli en gorgonzolasaus van anna

Voor 2 personen. 150 gram penne rigate of andere pasta naar keuze 300 gram broccoli 150 gram gorgonzola 1 ui ½ eetlepel olie 1 teentje knoflook 125 ml. koksroom 1 theelepel tijm zout, peperPenne gaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen de broc... bekijk recept »

Penne met tomatensaus en geroosterde broccoli

1 pot Bertolli pastasaus tomaat, pecorino & knoflook 400 g penne rigate zout 2 uien 500 g broccoli 250 g kastanjechampignons 3 eetlepels Bertolli Extra Vergine 4 zeezout, versgemalen zwarte peper 50 g pijnboompitjes 150 g zachte geitenkaas of fet... bekijk recept »

Kippenblokjes met broccoli in mosterdsaus

Voor 4 personen: ± 600 g kipfilet 100 g gerookte spekblokjes 500 g broccolimix (diepvries) 2 eetl. arachideolie 1 eetl. mosterd 1,5 dl kippenbouillon (1 blokje opgelost in 1,5 dl heet water) 1,5 dl droge witte wijn instantsausbinder een snuifje tijmS... bekijk recept »

Kippenvink met broccoli in bechamelsaus

voor 4 personen: Voor de kippenvinken: 6 kippenvinken 100 g boter peper en zout Voor de broccoli: 1 grote broccoli 2 sjalotjes een klontje boter gemalen kaas Voor de bechamelsaus: 1/2 l melk 1 eetlepel boter 2 eetlepels bloem peper, zout en muskaatno... bekijk recept »

Broccoli-kipschotel

600 gr kipfilet 1 pak diepvries broccoli 2 uien 1 bakje champignons blik champignon creme soep kaas en paneermeel peper en zout bouillonblokje kip Uien glazig bakken in wat olie hierbij de champignons doen en even mee bakken. In de ovenschotel de ui ... bekijk recept »

Broccoli In Italiaans Mosterdzuur

Voor 2 grote potten: 750 gram broccoliroosjes (schoongemaakt gewogen) 130 gram zout 30 gram bloemgezeefd 50 gram mosterdmeel 5 dl natuurazijn 2 1/2 dl aceto balsamico 10 gram suiker ca. 1 1/2 dl olijfolietraditioneel Schep in een kommetje bloem, most... bekijk recept »

Pagina 46 van 100