358 recepten met cantharellen
voor 4 personen: 400 g visfilet in blokjes 200 g champignons 100 g shii-takes 100 g hoornen des overvloeds 100 g cantharellen 8 sjalotjes 2 l visfumet 50 g boter 150 g gemalen Nazareth-kaas voor de saus: 1 1/2 dl pocheervocht 1 dl room 20 g boter 20 ... bekijk recept »
300 g tarwebloem0.5 tl zout65 g boter1 el plantaardige olie450 g cantharellen en champignons1 uiolijfoliebouillonblokje (liefst van porcini)rozemarijn4 eieren0.25 l slagroom Doe de bloem in een beslagkom en kneed de gesmolten boter erdoor totdat het ... bekijk recept »
20 g gedroogde paddestoelen 500 g gemengde paddestoelen 100 g cantharellen 2 stengeluien 100 g bakbacon 2 eetlepels boter 1 teentje knoflook 2 dl creme fraiche zoutpeper 2 eetlepels gehakte peterselie 200 g bladerdeeg uit diepvries of koeli... bekijk recept »
300 g verse gemengde paddestoelen (bijv. eekhoorntjesbroodchampignonsevt. een paar cantharellen)1 citroen (sap)1 bosje peterselie1 eierdooier1 teentje knoflook100 ml olijfoliezoutversgemalen peper Voorbereiding De paddestoelen met keukenpapier schoon... bekijk recept »
PaddestoelenTurks broodport of maderaboters Hulpmiddelen Oven Hulpmiddelen - Oven Bereidingswijze Snijd de paddestoelen in kleine stukjes (paddestoelen die je kunt gebruiken: grotchampignonshoningzwammenkastanje- of berkenboletencantharellen). Zet d... bekijk recept »
400 gr.eekhoorntjesbrood] 200 gr.cantharellen ] 200 gr.oesterzwammen] 1 rode Spaanse peper] 10 el.olijfolie] 1 teentje knoflook,gesnipper d] 1 bosje peterselie,fijngehakt] 2 el.citroe nsap,balsamicoazijn] 250 gr.rucola] 1 el. boshoning] zout en peper... bekijk recept »
- 2 dl melk - 100 gram bloem - 2 eieren - 15 gram gesmolten boter of vloeibare margarine - mespuntje zout - boter of margarine om in te bakken - Voor de vulling: - 100 gram hazelnoten - 500 gram cantharellen - 1 bos stoneleeks of bosuitjes ... bekijk recept »
4 kalfsmedaillons van 150-200 gramzout en versgemalen zwarte peper40 gr tarwebloem75 gr.boter75 gr in blokjes gesneden bacon100 gr cantharellen(schoongeborstelden in stukjes gesneden)3 fijngehakte sjalotten1 flesje Brand Sylvester1 dl kalfsbouillon(e... bekijk recept »
675 g gemengde paddestoelen (cantharellenmorieljesshii-takesoesterzwammen)6 el olijfolie1 fijngehakte rode Spaanse peper2 fijngehakte teentjes knoflook2 el grofgehakte peterselie2 citroenenzout naar smaak Voorbereiding Borstel de paddestoelen schoon ... bekijk recept »
300 g cantharellen200 g gemengde bospaddenstoelen1 sjalot3 el boter125 ml room100 ml droge, witte wijn500 ml groentebouillon1 el bieslook (gesnipperd 4 sprietjes extra)nootmuskaatuit de molen peperzout1. Borstel de cantharellen en de overige bospadd... bekijk recept »