358 recepten met cantharellen
250 g paddenstoelen100 g cantharellen4 brickvellenverse koriander (of peterselie)2 teentjes knoflook4 eieren1 el boteroliepeperzout1. Borstel de paddenstoelen en de cantharellen schoon. Snij ze in stukken. Stoof ze gaar in een klontje boter... bekijk recept »
12 tongscharfilets 1/2 ossenstaart 3 uur gegaard in bouillon 1 sjalot fijngesneden 2 schorseneren geschild in blokjes 8 cantharellen 20 garnalen boter olijfolie peper en zout KORSTJE 100 g Oud Brugge kaas 90 g panko (japans paneermeel) COULIS VAN TUI... bekijk recept »
1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele amandelschilfers olijfolie 200 gr cantharellen knoflook 1dl room 2 el gegrilde amandelolie 20 plakjes trufel ( n... bekijk recept »
400 g in blokjes gesneden wortelen300 g schoongemaakte boontjes in stukjes van 3 cm200 g bloemkool in roosjes10 g boter250 g schoongemaakte cantharellen1/2 bosje peterseliezoutpeper2 sneden wit brood zonder korst geweekt in 6 eetlepels melk3 eieren15... bekijk recept »
stukje van 50 g Parmezaanse kaas zout 4 groene lasagnevellen 150 gr oesterzwammen 250 gr grotchapignons 100 gr cantharellen 2 eetlepels droge witte wijn 2 1/2 eetlepel walnootolie ca. 1 theelepel zwarte en rode peper 75 gr waterkers keukenpapierBerei... bekijk recept »
voor 4 personen: 60 g trompettes de mort (hoorn des overvloeds) 250 g cantharellen 250 g eekhoorntjesbrood 1 bosje peterselie 2 teentjes look 2 eetlepels olijfolie 25 g boter 4 jeneverbessen 2 mespunten zeer grof gemalen peperkorrels 12 ribstukjes va... bekijk recept »
Voor 4 personen: sjalot 200 gr risottorijst 2 eetlepels madera 2 eetlepels cognac 4 dl kippenbouillon 1 dl paddestoelenjus 400 gr bospaddestoelen (bv. cantharellen, beukenzwammetjes, eekhoorntjesbrood, kastanjepaddestoel en hoorn des overvloed) zout ... bekijk recept »
Bereidingstijd: 30 minuten Nodig voor 4 personen: 2-3 el olijfolie 125 g verse cantharellen of champignons, in stukjes zout, peper 50 g boter of margarine 2 sjalotjes, fijngesneden 250-300 g arboriorijst (risottorijst) 1 1/2 dl droge witte wij... bekijk recept »
Voor zes personen 1 kg ontbeende everzwijnschouder 2 uien 3 sjalotten 2 teentjes knoflook 1 eetlepel bloem 1 theelepel speculaaskruiden 1 eetlepel bouillonpoeder 70 g boter 1 liter côtes du rhône 500 g eekhoorntjesbrood 300 g cantharellen 300 g kasta... bekijk recept »
Voor 4 personen: 400 g visfilet in blokjes 200 g champignons 100 g shii-takes 100 g hoornen des overvloeds 100 g cantharellen 8 sjalotjes 2 l visfumet 50 g boter 150 g gemalen Nazareth-kaas voor de saus: 1 1/2 dl pocheervocht 1 dl room 20 g boter 20 ... bekijk recept »