358 recepten met cantharellen
4 struisvogelbiefstukken van elk circa 150 gram250 gram schoongeborstelde cantharellen 3 tot 6 eetlepels vleesjus1 tot 2 glazen rode port 2 fijngesneden sjalotjesgrove zwarte peper en wat zout30 gram boter- Bestrooi de struisvogelbiefstukken met grov... bekijk recept »
3 grote eieren 4dl melk 150 gr bloem1 theelepel zout.....50 gr boter.....150 gr cantharellen 1 gesnipperd uitje 2 tomaten 50 gr boter......1 1/4 theelepel zout Mespunt zwarte peper Mespunt marjolein 1 theelepel Worcestershiresaus .....75 gr Parmezaan... bekijk recept »
8 tongfilets 500 g cantharellen 1 sjalot 100 g boter 10 cl droge witte wijn 10 cl room peterselie peper en zout Fruit de sjalotsnippers glazig in 1 el boter. Doe er de paddestoelen bij, laat 5 min. zacht bakken, roer af en toe om. Kruid met peper en ... bekijk recept »
250 gr. verse en schoongemaakte cantharellen100 gr. boter60 gr. bloem1.5 L hete kippenbouillon (maken met 2 bouillon blokjes) 1 kleine fijn gesneden ui1 teentje knoflook ook fijn gesneden1 eetl. fijn geknipte petereselie4 eetl. slagroom. pezo Smelt i... bekijk recept »
1 aardappelvastkokende 100 gr. cantharel 2 tenen knoflook vers 1 ui 1 l. kippenbouillon 8 dl. room 4 el. mosterd Olijfolie 1 klont koude boter 4 takjes verse kervel Zout Peper De bouillon tegen de kook aanbrengen. De cantharellen schoon borst... bekijk recept »
Ingredienten: 2 konijnenruggen 1 prei 1 winterwortel 1 doosje cantharellen 100 gram ontbijtspek 50 g boter 1 dl rode port (voor de saus) koude boter (voor de saus) Bak de filets in de boter aan tot het spek knapperig is en laat ze vervolgens in de ... bekijk recept »
75 gram cantharellen1 eendenborstfilet,1 eetlepel ingemaakte rode peperbesjespeper en zout2 eetlepels rode wijnazijn2 flour tortilla's50 gram gemalen belegen kaas50 gram gemengde sla50 gram verse roomkaas. Maak de cantharellen goed schoon en snijd ze... bekijk recept »
100 gr kantharellen (championsoort), 100 gr kastanjechampions, 100 gr oesterzwammen, 2 teentjes knoflook, 5 sjalotjes, zout,peper, verse peterselie, 1 pakje roomculinair, 4 kogelbiefstukjes. Voorbereiding Alle championnen schoonmaken en stukkerenniet... bekijk recept »
300 gram cantharellen30 gram boter30 gram olie1/2 citroendragonpeperzout2 eetlepels runderbouillon2 eetlepels slagroom1 eierdooierbroodjes De schoongemaakte en gesneden cantharellen 5 minuten in water koken, daarna met olie, fijngehakte dragon, peper... bekijk recept »
2 artisjokken? 1 l kippenbouillon3 takjes basilicum4 teentjes knoflookgrof gesneden1 uiin vieren2 kwartelszoutpeper3 el olijfolie150 g cantharellengemengde sla1 tomaatin kleine blokjes Voor de amandelsoep: 300 g geschaafde amandelen50 g gemberwortel... bekijk recept »