358 recepten met cantharellen
20 gm ontbijtspek 200 gm cantharellen 1 peper en zout 1 peterselie 1 snee toast 1 eetlepel(s) geraspte kaas Snijd het spek klein en bak het uit. Maak de cantharellen schoon en snijd ze klein, laat ze 10 minuten stoven in het spek; doe er zout, peper ... bekijk recept »
8 stronkjes aspergebroccoli 4 el olijfolie 1 rode ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 250 g risottorijst (arborio) 5 dl kippenbouillon (evt. van tablet) 2 1/2 deciliter rode (italiaanse) wijn, bijv. ba; rolo 1 el roomboter of margarine ... bekijk recept »
20 gm ontbijtspek 200 gm cantharellen 1 peper en zout 1 peterselie 1 snee toast 1 eetlepel(s) geraspte kaas Snijd het spek klein en bak het uit. Maak de cantharellen schoon en snijd ze klein, laat ze 10 minuten stoven in het spek; doe er zout, peper ... bekijk recept »
1 truffel 1 aardappel vastkokende 100 gm cantharel 1 liter kippenbouillon 800 ml room 4 eetlepel(s) mosterd 1 klont boter koude 4 takjes kervel verse 1 zout 1 peper 1 olijfolie ----BENODIGDE MATERIALEN---- 1 een staafmixer 1 een zeef 1 en een paar 1... bekijk recept »
2 dl kippebouillon Enkele kebeljauwgraten 500 gr spinazie Boter 100 gr cantharellen 2 el arachide-olie 4 kabeljauwfilets met vel van ca 150 gr elk (liefst uit staartstuk) Nootmuskaat Peper Zout Breng de kippebouillon aan de kook en laat er de kabelj... bekijk recept »
4 hertenkalftournedos500 g cantharellen4 aardappelen2 sjalotten2 tenen knoflook2 kl gehakt peterselie400 ml wildfond1 borrelglaasje porto (rode)truffelolieolijfolieboternootmuskaatpeperzout1. Pel en pers de knoflook. Borstel de champignons schoon en ... bekijk recept »
400 g gerookte schelvis (in plakjes)100 g quinoa2 citroenen1 gekonfijte citroen1 lente-ui (in ringen)olijfoliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de cantharellen schoon en halveer grote exemplaren. Verwarm de bladerdeegbakjes in de oven. ... bekijk recept »
800 g cantharellen150 g gekookte ham2 teentjes knoflook150 g geraspt kaas250 ml melk250 ml room2 eidooiers2 el boter2 el bloem2 el citroensap1 el tijm (blaadjes)olijfolienootmuskaatpeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt 2 el boter. Roer er ... bekijk recept »
400 g tagliatelle300 g cantharellen250 g kerstomaten1 rode chilipeper4 takjes tijm4 takjes bladpeterselie250 g kipfilet2 teentjes knoflook2 el olijfolie2 el boter150 ml droge, witte wijnpeperzout1. Borstel de paddenstoelen schoon, snij ze eventu... bekijk recept »
600 g reerug zonder vlies (panklaar)400 g cantharellen300 g blauwe bessen1 sjalot (gesnipperd)1 teentje knoflook (geperst)150 ml rode wijn250 ml wildfond1 takje rozemarijn2 takjes tijm1 el bladpeterselie (gehakt)1 el boter4 el olijfoliemaïszetmeel (f... bekijk recept »