358 recepten met cantharellen
175 g risottorijst 125 g cantharellengrote exemplaren gehalveerd 125 g oesterzwammenin brede repen 50 g geschaafde parmezaanse kaas 1 sjalotgesnipperd 1 bosje rucolagrof gehakt 1 teentje knoflookgeperst 4 dl groentebouillon (van tablet) 1 dl ... bekijk recept »
4 kabeljauwhaasjes of filets 1 fijngesneden prei 4 fijngesneden lente-uitjes 2 el fijngesneden peterselie 1 fijngeneden teentje look 10 cl Nolly prat of witte wijn 2 el boter 200 g cantharellen Beboter vier vellen aluminiumfolie en verdeel hierover d... bekijk recept »
1 ei3 El verse kaas4 El melk50 g geraspte gruyère1 versnipperd teentje look peper, zout2 sjalotten1 El olijfolie150 g cantharellen1 theelepel gehakte rozemarijn3 El gehakte platte peterselie1 vel bladerdeeg6 sneetjes gegrilde pancetta1. Meng het ei, ... bekijk recept »
1 pak mix voor meergranenpannenkoeken900 milliliter melk4 eieren50 gram boter400 gram cantharellen schoongeveegdbosje peterselie150 gram blauwschimmelkaas1. Bereid het pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk en de eier... bekijk recept »
700 gram kruimige aardappels1 handje hazelnoten4 (herten)biefstukken2 eetlepels boter2 eetlepels olie200 gram cantharellen1 sjalot, gesnipperd2 eetlepels fijngehakte peterselie1 zakje Knorr Mix voor champignonsausaluminiumfolie1. Verwarm de oven voor... bekijk recept »
4 bloemige aardappelen 1 dl melk 2 dl light room zwarte peper zout nootmuskaat fleur de sel 1 citroen 1. Aardappelpuree (zalfje)2. Schil en was de aardappelen en snij ze in gelijke blokjes. Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water. 3. Dra... bekijk recept »
1 grote ui 1 teentje knoflook, gepeld 2 takjes tijm 800 ml gevogeltebouillon 500 gr cantharellen (hanenkammen) 300 gr aardpeer (topinambour) 4 blaadjes salie, fijngesneden solo, bakken en braden olijfolie peper&zout (pezo)1. Schil de aardperen ... bekijk recept »
1 grote ui 1 teentje knoflook 2 takjes tijm 500 g cantharellen (ook hanenkammen genoemd) 350 g aardpeer (topinambour) Solo Vloeibaar 1 scheutje xeresazijn 4 blaadjes verse salie peper zout1. Schil de aardperen en snijd ze in fijne plakjes. Houd... bekijk recept »
500 gr kalfsrib-eye rozemarijn salie tijm 200 gr cantherellen 20 gr witte truffel 1 dl kalfsjus 1 wortel 1 stengel bleekselder 1 ui zout & peper olijfolie 1. Verwarm de oven voor op 220°2. Snij alle groenten in stukjes van 1.5 cm.kruid het vlees... bekijk recept »
600 gr varkenshaasje 300 gr cantharellen en 300 gr jonge bladspinazie 1 bol mozarella van ong 125 gr 1 dl room 4 dl kalfsfond 1 dl sherry 50 gr pistachenoten 1 eetl rozemarijn1. verwarm de oven voor op 180°2. blancheer de spinazie heel even in kokend... bekijk recept »