358 recepten met cantharellen
400 g cantharellen of girolles 100 g Solo 1 blokje Knorr finesse groentebouillonblokje 1 sjalotje 0.5 l droge witte wijn Peper Zout 4 kreeften (tussen 350 en 400 g)) 10 g verse dragon 50 g parmezaanse kaas muskaatnoot 1. Dompel de kreeften 2 to... bekijk recept »
2 kreeften van ca. 700 à 800 g 100 g gedroogde limabonen 1 nacht geweekt in 2 l koud water 150 g sluimererwten 170 g cantharellen 6 tomaten gepeld ontpit en grof gehakt 1 wortel 1 tak bleekselder 1 teentje knoflook 1 el Solo 1 kruidentuiltje met tijm... bekijk recept »
2 eendenborsten van 400 g per stuk 150 g cantharellen of oesterzwammen 1 gesnipperde sjalotje 8 eetlepels light room 2 dl Knorr Finesse bouillon kip 1 dl cognac verse peterselie 1 teentje knoflook 2 dl melk snufje zout 50 g Solo snuifje vers g... bekijk recept »
300 g cantharellen 1 middelgrote ui 2 teentjes knoflook 4 parelhoenfilets (op kamertemperatuur) 2 el Solo Vloeibaar 2 tl verse of gedroogde tijm en 4 kleine takjes 4 el light room 4 plakjes bladerdeeg (diepvries, ontdooid) bloem Garnituur van... bekijk recept »
Voor 4 personen: Twee dubbele kipfilets 250 gram champignons 200 gram cantharellen of eekhoorntjesbrood 3 dl kippenbouillon 3 dl room 2 dl Noilly Prat roomboter twee eetlepels gehakte peterselie een teen knoflook fijngehakt verse peper en zout cayenn... bekijk recept »
2 sjalotjes 2 sinaasappels 40 gram gedroogde shii-take 4 takjes verse tijm of 4 theelepels gedroogde tijm 2 pimentkorrels 1 1/2 dl rode wijn peper en zout 100 gram cantharellen 1 1/2 eetlepel olijfolie 2 eetlepels fijngehakte peterseliePel en snipper... bekijk recept »
200 g cantharellen 60 g boter 50 g bloem 5 dl melk 2 bouillonblokjes 200 g rambol zoutpeper ? krop lollo rosso 12 mini pasteitjes of 4 pasteitjes Maak de cantharellen schoon met een doekje en snijd ze in stukken. Smoor de cantharellen 5 minut... bekijk recept »
2 flinke varkenshaasjeszoutpeper21/2 dl rode wijn2 dl rode port5 jeneverbessengekneusd2 laurierblaadjes40 g boter2 dl wildfond1 dl slagroom250 g cantharellenkoude klontjes boter. Voorbereiding Varkenshaasjes inwrijven met zout en versgemalen peper. I... bekijk recept »
2 sjalotjes 2 sinaasappels 40 g gedroogde shii-take 4 takjes verse tijm of 4 theelepels gedroogde tijm 2 pimentkorrels 1 1/2 dl rode wijn Peper Zout 100 g cantharellen 1 1/2 eetlepel olijfolie 2 eetlepels fijngehakte peterselie Pel en snipper de sja... bekijk recept »
75 g gedroogde morieljes 300 g cantharellen 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 lente-uitjes 7 el olijfolie 300 g risottorijst 1 dl droge witte wijn 7 1/2 dl kippenbouillon 25 g roomboter peperzout 25 g Parmezaanse kaas aan 1 stuk Verhit 2 el olie en b... bekijk recept »