1000 recepten met champignons
4 el olijfolie 1 grote uigesnipperd 300 g risottorijst 225 g diepvries doperwtjes 1 doosje Maggi 4-Kazen Saus 25 g boter 250 g kleine champignons 1. Verhit 2 eetlepels olie in een pan en fruit de ui zachtjes. Bak de rijst zachtjes ca. 1 minuut ... bekijk recept »
1 zakje pijnboompitten 50 gr 1 grote ui 2 bakjes grotchampignons ? zakje verse Italiaanse keukenkruiden a 20 g 3 eetl boter of margarine 300 gr risotto rijst peper 3 dl droge witte wijn 1 kruidenbouillon tablet 75 gr versgeraspte parmezaanse kaas keu... bekijk recept »
Ui500 g groene groenten500 g paddestoelen (bv. parijse champignonsoesterzwammenshitake,...of een mengeling van verschillende paddestoelen)250 g risotto rijst200 g spekjesreepjeskippenbouillon 250mlkruidenboter en olieparmesaanse kaas en verse basilic... bekijk recept »
1 bakje pijnboompittena 50 gr - 1 grote ui - 2 bakjes grotchampignonsa 175 gr - 0,5 zakje verse Italiaanse keukenkruidena 20 gr - 3 eetl boter - 300 gr risottorijst - witte peper uit de molen - 3 dl droge witte wijn - 1 kruidenbouillontablet - 75 gr ... bekijk recept »
75 gr. risottorijst1 kalkoenfilet1 kleine ui5 of 6 champignonshandvol diepvrieserwten1 teentje knoflook3 dl. bouillonparmezaanse kaas. Ui in olijfolie even aanfruiten. Kip toevoegen en rondom bruin bakken. Champignons en knoflook een paar minuten mee... bekijk recept »
750ml groentebouillon250ml witte wijn60gr boter1 el olijfolie1 prei in ringen250gr grote champignons in plakjes250gr rijst100gr parmezaanse kaas geraspt2el verse tijm fijngehakt. Breng de bouillon en de wijn aan de kook en laat ze op laag vuur zachtj... bekijk recept »
200 gr. risotto rijst6 dl bouillon250 gr. kastanje champignons (of andere paddestoelen)1 uiparmezaanse kaasolijfolietijmpeterseliepeperzout In braadpan gesnipped uitje glazig bakken in de olijfolie en dan risotto toevoegen. Zodra deze ook glanst, ong... bekijk recept »
35 g boter 2 teentjes knoflook, schoongemaakt en uitgeperst 350 g kleine champignons 2 uienen in ringen gesneden 250 g tomaten, ontveld en in stukjes gesneden 1 dl droge witte wijn 2 eetlepels tomatenpuree 1 theelepel gedroogde oregano zout, peper 3 ... bekijk recept »
voor 4 personen: 500 gram in vieren gesneden champignons 4 fijngesneden sjalotten 4 eetlepels gehakte peterselie 1 eetlepel boter 1 eetlepel cognac 2 eetlepels bieslook 2 ontvelde en in blokjes gesneden tomaten 2 uitgeperste teentjes knoflook 2 dl cu... bekijk recept »
Parijse champignons kruidenboter of lookboterTrek de steeltjes uit Parijse champignons en vul de hoedjes met nootjes kruidenboter of lookboter. Schuif ze enkele min. in een op 175 °C voorverwarmde oven en serveer ze warm als aperitiefhapje. bekijk recept »