1000 recepten met champignons
4 aardappels (à 400 g) zout 250 g fijne champignons 6 eieren 1 bekertje creme fraiche ? 125 ml 8 sprietjes bieslook 1/2 theelepel cayennepeper 1 eetlepel boter of margarine keukenpapier koekenpan met anti-aanbaklaag ( 20 cm)- De aardappels schillen e... bekijk recept »
4 grote vastkokende aardappelen 1 ui 6 el olijfolie 4 el gemalen parmezaan zout en peper 350 g champignon (naar keuze) 2 el gehakte peterselieGaar de ongeschilde aardappelen in hun geheel gedurende 20 min in gezouten kokend water. Pel ze en snijd de ... bekijk recept »
Entrecote champignons kalfsfond madeira peper en zout- Entrecote met peper en zout bestrooien en in bruine boter aan 2 kanten goed bruin bakken. - De entrecotes uit de pan halen. - Champignons in braadboter aanfruiten. - De braadjus met madeira afblu... bekijk recept »
voor 4 tot 6 personen: 500 gram champignons 250 gram spliterwten 2 preien 1/2 knolselderij 1 1/2 liter kruidenbouillon (van tabletten) 2 eetlepels fijngehakte peterselie 2 eetlepels fijngehakte selderij 75 ml slagroomSnijd de schoongeborstelde champi... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 fazant -filets 2 appelen zout, peper 1 vanillestokje 2 soeplepels boter 2 soeplepels olijfolie 2 bakjes gemengde wilde champignons 2 teentjes knoflook 10 cl cognac 20 cl kalfsfond 100 g zure room 1 bosje bladpeterselie-Laat de faza... bekijk recept »
goede pan met anti-aanbaklaag 175 g champignons, schoongeborsteld en in plakjes olie (olijf of zonnebloem) 1 middelgrote ui, gesnipperd 1 a 2 teentjes knoflook, geperst 1 groene en 1 rode paprika, in dunne ringen 5 eieren van kippen met vrije uitloop... bekijk recept »
1,8 kg uitgebeende kalfsborst 1,5 liter blanke fonds groenteboeket (wortel, prei, selder) kruidenboeket (peterseliestelen, tijm, laurier) peper en zout 350 g à 500 g zilveruitjes 0,5 l blanke fonds boter 500 g à 1 kg champignons water 1 citroen liais... bekijk recept »
voor 4 personen: 1,8 kg uitgebeende kalfsborst 1,5 liter blanke fonds groenteboeket (wortel, prei, selder) kruidenboeket (peterseliestelen, tijm, laurier) peper en zout 350 g à 500 g zilveruitjes 0,5 l blanke fonds boter 500 g á 1 kg champignons wate... bekijk recept »
4 kalfslapjes 8 porties smeltkaas 500 g champignons 1 eetlepel fijngehakte dragon 1 citroenDe oven voorverwarmen op de warmste stand. De champignons in fijne plakjes snijden, ze in een ovenschotel leggen en besprenkelen met het sap van een citroen. ... bekijk recept »
voor 4 personen: 4 kalfslapjes (elk ongeveer 125 gram) 2 eetlepels Dijonmosterd 125 ml crème fraîche 250 gram gemengde paddestoelen 2 knoflookteentjes 50 gram boter 2 eetlepels olijfolie wat zout en wat versgemalen peper 1 eetlepel fijngehak... bekijk recept »